Den 23 december 2009, onsdag

Julstädning, for sure! Mattor ska luftas ute och skakas, golven ska skuras, dammsugas, saker ska in i huset, saker ska ut ur huset. Samma gamla vanliga grejer. Julkänslan ligger fortfarande på 40%. Granen ska in i huset. Är inte helt säker på när den ska in, men jag antar att det blir rätt snart. Innan dess ska jag fara in till byn och fixa lite ärenden.

Om vi lämnar nuet för tillfället tar jag och berättar lite kortfattat om gårdagen. Tobbe hade som sagt kommit hem från Göteborg igår. Vi var ute och åkte lite bil och snackade om allt möjligt, fast mest om skitprogram på TV. Alltid lika kul! Vi var hemma hos mig ett tag och tog det lugnt, sedan drog vi till hans morsas lägenhet och glodde Euro Trip. Vilken jävla film det är alltså! Självklart drack vi kaffe också. Like the gool ol' days.

Jag är faktiskt inte helt på bra humör just nu, fast det beror nog på att jag har lite halsont. Jävligt lägligt såhär mot julen, eller hur? På fredag är det juldagen. Då blir det antagligen Highsticks, bastu, lite öl och PARTY! Men först ska jag ta mig igenom julafton.

Ha en trevlig onsdag!

Later.


Kommentarer
Postat av: Tobias

Det tror jag nog att han ska kunna göra :D

2009-12-23 @ 18:34:12
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Nej le är inte min grejj ;) är bättre på att posa

2009-12-23 @ 20:58:50
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

händer ikväll? :D

2009-12-23 @ 20:58:55
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

GOD JUL Anders :D

2009-12-24 @ 10:22:10
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0