En helt vanlig, oengagerad fredag (Lifeguard on duty)

Klockan stod på 13:06. Första badgästerna anlände. Innan dess försökte Anders få tiden att gå genom att kolla videoklipp på Youtube där någon spelade igenom hela Goldeneye till Nintendo 64. Han spelade också Mafia Wars och Street Racing på Facebook, samtidigt som en kopp kaffe sveptes i väntan på gästerna. Nu kanske ni förstår att han inte hade särskilt mycket att göra den här dagen.

Han kände sig rätt så trött då hans dygnsrytm var helt i otakt med hans arbetstider den här veckan. Då föredrog han hellre eftermiddagspassen. Fast det är ju klart: morgonpassen går rätt så snabbt, och det är alltid till en fördel.

Han tar av sig kepsen för att kunna klia sin hårbotten. Samtidigt spanar han med sin radarblick utöver stora bassängen för att försäkra sig om att ingen olycka håller på att ske. Den kliande känlsan återvänder, men det åtgärdar han relativt fort. Återigen kliar det, men han är upptagen. Han funderar på om han ska fara till Ohtanajärvi och kolla fotboll ikväll eller om han ska fara imorgon istället. Tröttheten har ännu inte försvunnit. Nästa vecka däremot, då har han nog återhämtat sig. Då blir det normal dygnsrytm igen, i alla fall enligt hans mått mätt.

Later.

Kommentarer
Postat av: Sandra

JAså en lönehöjning?? Åhh grattis får man ju säga då, roligt.

2009-07-17 @ 16:46:23
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha nej helt rätt, inget jobbsnack på helgen ;) Vad ska du göra i helgen då?

2009-07-18 @ 13:19:06
URL: http://froggie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0