Plugghäst?

Innan jag berättar anledningen till inläggsnamnet, ska jag berätta om min fredag lite grann och om lördagen.

Fredagen var rätt skön, efter skolan i alla fall. Var hos Tobbe på kvällen. Vi hämtade käk och kollade några avsnitt av Family Guy. Måste säga att det känns jävligt tomt i hans lägenhet nu. Känns verkligen udda...

Nog om fredagen nu. Under lördagen kollade jag lite fotboll mellan Pajala-Assi (tror jag). Bara första halvlek dock. Sedan var jag hemma ett tag och städade, för jag ville inte att morsan skulle få utbrott när hon skulle komma hem senare på kvällen. Hade inte varit hemma i alla fall, för jag for iväg till Kauhajärvi (en sjö utanför Ohtanajärvi, ett ställe utanför Korpilombolo). Där var jag och några andra och grillade och hade rätt trevligt. Det var tänkt att vi skulle bada bastu där också, men bastun slutade fungera av någon anledning. So, what do you do? Jag ringer till farsan, ber han slänga på bastun och sedan var det bara att blåsa hem igen. Grymt skönt att svettas bort all jävla rök/korvlukt som man drog på sig ute i skogen!
Efter det så var jag till Johannes ett tag och spelade TP (Trivial Pursuit för de som inte är bekant med spelet) och under natten var jag ute och körde omkring i Passaten lite.

Och detta tar oss inte helt otippat till idag. Vaknar klockan 10 av att farsan dundrar in och säger att Larssa vill äta frukost. Larssa, som annars bor i Korpilombolo (har haft lägenhet i centrum, men han har nyligen städat ur den på grund av flytt), fick sova i gästrummet i natt. Skjutsar honom till Rian runt kvart över elva då han skulle iväg och spela fotboll. Hoppas du har gjort minst två mål nu då, Larssa! ;)

Har hunnit vara en sväng hos mormor och morfar och fikat, då det är mors dag idag (för de som har missat det).

Nu sitter jag och skriver på min utredning i Svenska C som skulle varit inne runt jul. Jag vet vad ni alla tänker nu...!
Hursomhelst, därav inläggsnamnet. Jag skriver på utredningen som en jävla tok! Fast jag måste nog ta en paus och känna på det fantastiska vädret!


Det hade dock gärna fått blåsa lite mindre.

Så det ska jag göra nu, och sedan fortsätter jag på utredningen. Vem vet? Kanske hinner fixa klart den i natt!Just nu känns det faktiskt som att jag kommer hinna klart med allting, men det är så jag absolut inte borde känna. För det ger mig som en sorts falsk trygghet som jag inte kan luta mig på helt. Jag måste tänka pessimistiskt i detta scenario...

Vilken Westling-effekt? (Bullshit)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5248336.ab

Jag hackar inte på donationen av njurar/levrar/whatever. Det är jättebra att folk frivilligt donerar organ för andras välbefinnande. Däremot hackar jag på aftonbladet som får folk att börja donera organ, BARA för att en kändis (som Daniel Westling tydligen är) går ut i media att han fick en njure av sin farsa.

Så det är där det hela sitter? Att en kändis måste få någon sjukdom, och få en njure av sin farsa, för att en så bra grej (som donation fortfarande är) ska bli populärare? Jaa... kanske är så det måste gå till. Och vem startar detta? Aftonbladet, who else?
Aftonbladet har publicerat, har jag för mig i alla fall, liknande artiklar om personer som fått organ av någon släkting tidigare. Då var det minsann inget pådrag om att börja donera organ. Nej, nej, nej...

Och nu till min poäng: det är absolut ingen som helst kritik mot folk som donerar, utan återigen mot aftonbladet.
Vad kan jag säga? Bullshit!

GLÄDJEFNATT!

Farsan snackade precis med mig och Martin (lillbrorsan) om städning. *Djup suck* Fast nu är det ju inte det som är glädjeämnet idag....

HAR ÄNTLIGEN BLIVIT AV MED NATURKUNSKAPEN!!!! *Glädjefnatt*

Gjorde provet på morgon med en någorlunda pessimistisk ingång. Kände på mig att jag kanske skulle behöva göra omprov, men men... Mirakel kan tydligen ske.
Sedan gjorde jag även bort talet i svenska C idag. Det gick väl okej, antar jag. Har bara den där jävla utredningen kvar i Svenska C, sen är jag klar med den kursen. FINITO!

Tog bara och strök lite grejer från min lista på sovrumsdörren. Är dock inte helt klar. Har mycket annat kvar också, men det orkar jag inte gå in på just nu i alla fall. Berätta mer om det när jag fixat klart det.
Måste väl ta och plugga lite mer ikväll tror jag.

Föreställ er detta, i mina ögon/öron, sköna scenario:

Föreställ er att det slutade blåsa, som det gör just nu utomhus. Tänk er sedan att solen skulle steka på utav bara helvete, minst 25 grader ute. Molnfritt, såklart! Var ute i shorts, flip-flops och några flaskor Budweiser och bara lägga sig i en solstol/hängmatta och sola hela dagen, som är lördag. Kan det bli bättre?

(Jag menar alltså inte att det är lördag idag eftersom det är torsdag, men att det hade varit skönt om det hade varit lördag)

Tror jag ska ta och fixa lite med psykologin nu... *Djup suck igen*


Andra ingripandet på jobbet (Lifeguard on duty)

Nej, ingen som var nära att drunkna den här gången heller, eller någon som tappat sin nyckel på botten. En tjej var inlåst på dass, så jag var tvungen att låsa upp dörren utifrån. Om någon, mot all förmodan, inte skulle fatta, så ska jag vara lite tydligare nu: dörren hade hamnat i baklås.

17 dagar utan läsk nu. Wohoo!

Helt tomt i baljan nu igen. Fixa klart uppgift F kanske...?

Hämta Loka? Jodå!

Sen fixa uppgift F? Kanske... joo, jag tror fan det.


Snart kanske psykologin ryker?

  • Är hemma under hålan (från 11:50-14:20!).
  • Har precis skickat in inlämningsuppgift D och E.
  • Ska kanske skicka in F, eventuellt G under jobbet ikväll.
  • Nu är det bara allt annat kvar...

Politik kanske är någons liv

Sitter på msn och har haft en rätt lång (och fortfarande pågående diskussion) om politik. Inför EU-Parlamentsvalet rättare sagt. Sacke uppmanar mig att gå och rösta på något parti.


Jag förstår hans poäng. Han vill att jag röstar på det som jag tycker känns är rätt. Själv tycker han PP är ett bra alternativ, som jobbar för integritet. Jag är måhända inte lika intresserad av politik som han är, men OM jag inte har någon åsikt (är ju rätt länge kvar, kanske jag hinner få någon åsikt, kanske har jag en redan), vad ska jag då i vallokalen och göra? Och han tycker att jag inte bör rösta blankt. Soffpotatis nästa! Eller rösta Bamsepartiet (hans förslag).

Integritet eller ej, den som lever får se hur världen ser ut om några år.

Får man förresten hota någon att lägga upp känsligt material om en själv på nätet om man inte röstar? För att man själv är upptagen minding your own business?

Typ klar nu då? (Lifeguard on duty)

Såå... däääärrr jaaa!

Jag och Larssa gjorde klart svenskan idag. Så det betyder att jag inte har kvar någonting mer i Svenska B. Skönt...
På morgonen skrev jag ihop ett tal till Svenska C på ca 15-20 minuter. MAX! Ska kolla igenom talet när jag kommer hem senare. Säkert något jag måste fixa till.

Just nu sitter jag här med Fredrik (Söderberg) och bevakar badgästerna. Inte så många, så läget är relativt lugnt för tillfället. Blir säkert inte så många fler badgäster idag, tror jag.

That´s it! Skriver sen... kanske.


Övervakning

Kollade Eagle Eye nyss. Den var rätt okej. Handlar helt enkelt om ett datorprogram som har en egen vilja, och gör livet surt för filmens huvudpersoner (Shia LaBeouf och Michelle Monaghan). Han blir anklagad för att vara terrorrist (vilket han inte är, förstås) och hennes son hotar programmet att döda om de inte gör som programmet säger.

Påminner mycket om I, Robot då maskinerna går bärsärkagång. Fast det kanske bara är jag...
Vet inte. Det var länge sedan jag såg filmen. I, Robot alltså.

Håller på och snickrar ihop idrottsplaneringen till imorgon. Kom på för ca 30-40 minuter sedan att jag och Johannes ska leda lektion imorgon för att kunna få MVG i kursen, så det måste göras klart. Sedan måste jag läsa ut boken också.

Sedan är det ju allt annat också, men det går jag inte in på.

Anyway, lite mindre fokus på skolan i det här inlägget nu! Fick en extremt jobbig alarmsignal av Jens i lördags som jag inte har hunnit testa ännu så... Det ska bli kul att se hur den fungerar på mig.

*Beräknar alternativ på möjliga händelser med den alarmsignalen*

Jag kommer på ett enda alternativ: KASTA MOBILEN I VÄGGEN!
Det tror jag i alla fall. Fast jag kanske trycker snoozeknappen... Som jag brukar.


Snefylla?

Vadå snefylla?

Festen var kul. Snackade med en massa pers, spelade gitarr, drack mina Budweiser. Fast sen så... drack jag sprit och då gick det inte längre.


Jag orkar inte skriva så mycket nu, så kanske skriver lite senare.


Klassfest nästa!

Yup! Och jag går dit som... *trumvirvel* någon kanske vet redan, men... Johnny Cash! *Slutvirvel*

Vi hörs!

Varför tvivlar man? (Livsåsklådning)

En ständigt återkommande känsla jag brukar känna är tvivel. Och jag är inte ensam om det.

Just nu känner jag tvivel, fast jag inte känner för att känna det, om ni fattar vad jag menar. Vi ska väl inte gå in på vad det är jag tvivlar över, men varför måste man känna tvivel? För att lära känna sig själv och sina behov/önskningar bättre? För att lära sig att livet är jobbigt? Eller kan det vara så att hjärnan försöker berätta att någonting är fel (inte fysiskt, utan psykiskt)?

Som allt annat är tvivel en del av livet, antar jag. En grej man måste gå igenom, även om man inte vill.
Jag tvivlar över allt mellan himmel och jord. Jag tvivlar över hur jag borde känna i vissa frågor, hur jag bör agera, över framtiden. Dåtiden tvivlar jag inte över, då det redan har hänt. Och det finns absolut ingenting jag ångrar. Ingenting som jag kommer på i alla fall.
Kanske finns vissa händelser jag skulle vilja ändra på lite grann, men det går inte så jag har helt enkelt lärt mig att acceptera det som hänt. Och om det finns några konsekvenser från det jag har gjort, well... det räknar jag med, antar jag.
Får ta det då. Fast det får mig bara att tvivla ännu mer om jag verkligen vill gå igenom det.
I suppose I´ll just have to deal with it.

Den som inte gör några misstag gör vanligtvis ingenting alls.

Vad händer? (Lifeguard on duty)

Själv är jag på jobbet. Sitter på fritidsgårdens del och tar det lugnt. Tagit betalt för sex stycken badgäster hittills.

Och ikväll blir det klassfest. Kan fortfarande inte Walk the line så överdrivet bra, men skit samma. Kommer ju inte hålla värsta spelningen heller. Folk uppskattar säkert att jag tar med mig guran överhuvudtaget.
Försöker läsa i Singoalla, men det går rätt så trögt. Har även med mig naturkunskapen också (ska ha prov på torsdag). Kanske borde ta och läsa lite.

Gotta go.


Så här kan det se ut vissa dagar. Men inte idag.

Gitarren är min bästis

Som tidigare nämnt så brukar jag spela gitarr nästan varje dag. Och jag tänkte just nu (har jävligt lite att göra, jag vet) lägga in en bild med gitarren, i alla fall en av dem (har två) :


Jaa... så ser den ut. Ni kanske märker vilken samhörighet vi har...
Varit utan läsk i 14 dagar nu förresten... igen.
Fåtöljen från IKEA, för de som undrar. Och på frisbeen på plankorna bredvid kvasten står det: gåmedifacket.nu

Kanske inte syns så tydligt på bilden, men det har regnat idag. Usch...
Farsan kommer hem idag. Vet inte riktigt när ännu. Ska hämta honom sen.
Lika att kolla någon film kanske. Vet inte riktigt vilken ännu.

Och demot till X-Men origins: Wolverine är bland de blodigaste demon jag spelat... i topp: Ninja Gaiden 2.
I need alcohol...

Morgon outfit


Bara så ni vet, så är det inte ankelstrumpor jag har på mig. Det är bara vanliga vita tubsockor jag dragit på mig och sedan vikt så att det ska se ut som ankelstrumpor. Kul grej bara.

Min fredag so far

Den här killen sticker ut lite ur mängden:


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5201578.ab

Hursomhelst, steg upp runt 13:55. Så det innebär att jag inte har hunnit göra så värst mycket. Ska nog ta och plinka lite på guran (Walk the line), läsa lite i boken (Singoalla) och sen vet jag inte. Får se, helt enkelt.

Och imorgon blir det klassfest (tema yrken). Och jag har fixat en svart skjorta till outfiten, fast det kansk jag redan har skrivit i tidigare inlägg. Skitsamma! Det blir nog bra i alla fall. =)

Men innan dess ska jag jobba. O ja! Lugn, jag hinner till klassfesten i tid.


I was getting younger

Klockan var 02:42 när jag började skriva detta inlägg. Borde verkligen sova istället.

Har varit och kollat The curious case of Benjamin Button hos Larssons idag. Den var grymt bra! Får en verkligen att tänka lite extra över ens eget liv.
Har lyckats fixa en svart skjorta till klassfesten på lördag, och dyr var den! Skitsamma, för vad fan; såhär i efterhand är det ju även en "investering" för framtiden också. Dessutom har jag ju ändå jobbat ihop den under en kväll på badhuset.
Hursomhelst, den ingår som en del i min outfit jag ska ha på mig. Sedan ska gitarren med också! O ja! Få se om jag lyckas lära mig hela Walk the line med Johnny Cash innan dess.

Vet faktiskt inte vad som kommer hända under fredagen. Får se, helt enkelt.

Nu tror jag att jag ska ta och börja läsa Gone with the wind. Du ska få tillbaka den snart.

Later.
Slutade skriva 02:52

Makabert fynd och solen vid femtiden på morgon (Things I see and encounter)

En ny kategori... igen. Den här gången olika bilder jag tagit på diverse grejer. Om ni tycker de är skit... fortsätt tycka det. Couldn´t care less actually.


Jag och Tobbe hittade den här fina renen... det som var kvar av den i alla fall.
Det skumma var ju att den hängde i trädet.


Solen var uppe tidigt på morgonen. Och jag hade inte ens hunnit lägga mig ännu.
Klockan var 05:07.

Times like these (Music & Lyrics)

I am a one way motorway
I'm a road that drives away
and follows you back home

I am a streetlight shining
I'm a white light blinding bright
Burning off and on

It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again

I am a new day rising
I'm a brand new sky
To hang the stars upon tonight
but I
I am a little divided
Do I stay or run away
And leave it all behind?


It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again


Verkligen JÄTTELKUL att panta och städa upp smält glass (bullshit)

Den vanligaste synen när jag är och pantar:Jag har precis stoppat in en aluminiumburk (Sofiero, om jag minns rätt), och ändå säger den där helvetesmaskinen att det inte är aluminium! Var det inte under slutet av 80-talet man slutade tillverka stålbukar? Då är det väl jävligt onödigt att ha en automat där det står att den tar emot stålburkar! Och sen när jag inte kan panta aluminiumburkar för att maskinen säger att det inte är aluminium... då börjar jag seriöst överväga att slänga burkarna ut i skogen istället! Men jag gör inte det. Varför? Självklart är det för pengarnas skull! Om det "bara" hade varit bra för miljön att panta, hade jag fan betalat någon för att göra det åt mig. SÅ JÄVLA TRÅKIGT!

Inte blir det bättre av att brorsan käkat glass med marschmallows, bananskivor och chokladsås med banansmak. Speciellt när han glömde bort att ställa in glassen! Och det var några timmar sedan han gjorde det. Vem blir tvungen att städa? JAG!

Och NU till min poäng: UPPGRADERING AV PANTAUTOMATEN HADE JU INTE SKADAT! Jag kan faktiskt inte säga så mycket om glassen, men jävligt tråkigt att behöva städa upp någon annans röra.
Det är BULLSHIT!

Bästa frukosten ever

Fast det är ju klart, som lillbrorsan min brukar säga nuförtiden: allting är relativt.


Ja, det är vatten i muggen. Och ja, det är torra rostmackor.

What have I become? (Livsåskådning)

I´m not gonna apologize. I don´t apologize for something I think feels great. You´re not supposed to apologize either. Because there is nothing to apologize for. That´s just the way it is.

Så... vad händer?

Märker att besökarantalet har gått ner nu under vardagarna. Bra att några har ett liv i alla fall. ;D

Hursomhelst, min tisdag har sett ut såhär hittills:

Skjutsar farsan till bussen tio över sex på morgonen, och far sedan hem för att fortsätta sova. Det skulle jag nog inte gjort. Vaknar 08:56, vilket innebär att jag har försovit mig. Kommer till estetisk verksamhet (musik) ca 09:10, ungefär 30 minuter försenad. Gjorde inte så mycket där ändå.
Drar vidare till skolan, käkar och går sedan på en projektredovisning om japansk populärkultur (anime, manga o.s.v.).
Den var bra! Mycket information, snygg amv och och filmvisningen var också bra. Helt otroligt att man orkar lägga ner så mycket tid på arbetet, fast det är säkert värt det. Den var lång också. Riktigt lång! Lite över två timmar tror jag, om inte mer.

Sedan så har jag varit på dansträning, och nu är jag hemma.
Ska läsa i boken (Singoalla) ett tag. Ska redovisa den med Larssa imorgon på svenskan. Får se hur det går. Kanske måste snacka lite med gud. Be om lite hjälp på traven.
Om han nu finns, alltså.

Händer ikväll? Träna lite mer dans, läsa boken lite mer, håna brorsan över att hans lag bara kom fyra i den där tävlingen kanske!
Kommer inte ihåg vad det var för tävling. Någonting med matte har jag för mig. Han var så jävla kaxig innan, Han påstod nu att tävlingen var ett skämt. Det ska bli kul att få höra hans argument XD

Nu drar jag. Sitt inte och hoppas alltför mycket att jag ska skriva skitmånga blogginlägg! Som jag har påpekat i mitt allra första blogginlägg kommer jag att blogga när jag känner för det. Får inte glömma bort det.

Later.

Förresten, grodschlager är fortfarande BULLSHIT! Har alltid varit, kommer alltid att vara. True story.
Dessutom verkar det som att mitt tangentbord hoppar över vissa bokstäver när jag skriver. Skumt...

Viggos värld (Life´s a comedy)

Jodå! Ny kategori igen. Och den här gången är det komedi som gäller! Helt enkelt: jag lägger upp länkar på klipp som jag tycker är roliga.

Om ni inte tycker de är roliga... well, synd för er! Personligt tycke och smak.

Viggos värld
http://www.comedytv.se/sok/2009/01/mans-moller/viggos-varld?q=måns%20möller

Grodschlager? (bullshit)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5174709.ab

Nu är Sveriges heder äntligen återupprättad! Men vänta nu... av grodor?

Och NU till min poäng: löjliga tävlingar som vårat land råkar vinna (som denna), och att man efter det påstår att det återupprättar vårat lands heder efter förödmjukningen i Eurovision Song Contest... BULLSHIT!

I´m gonna cut your head of... See if that works!

*Larssa försöker ge mig inspiration att skriva blogg, så...*

Sååå däääärrr jjaaaa!

Har varit och kollat X-Men origins: Wolverine ganska nyligen. Den var schyst.
Kollade fotboll tidigare idag. Pajala - Gammelgården. Slutade 1-1. Rätt okej match...

Så gick det med det blogginlägget... *djup suck*


Gud, vad trögt! (Lifeguard on duty)

Har tre stycken badgäster just nu. Det är de tre enda badgästerna hittills!

This is going to be a long day...
Hursomhelst, jag mår bra i alla fall. Försov mig nästan till jobbet. Låg bara i sängen och kliade på mina myggbett istället för att stiga upp.

Kom hit i tid i alla fall! Försöker få tag på morsan för att få lite käk. Eller ska jag kanske fara och hämta från Frasses istället...? Måste fundera en stund. Inte allt för länge dock. Hungrig som fan. Käkade en 88:n, drack kaffe och Loka päron här som frukost.

Hälsosamfrukost.se, I know.

Jag testar ringa morsan igen...
Hon svarar inte nu heller. Jag måste nästan hämta från Frasses...
Great! Morsan ringde precis tillbaka! Få se hur länge det tar nu innan maten kommer.

Gotta go!

Lite får man nog tåla (I agree!)

Ännu en ny kategori! Impuls bara.

Behandlar sånt som jag har läst och eventuellt håller med om. Antingen helt, eller till viss del. Och i det första inlägget i denna kategori så länkar jag till följande krönika på aftonbladet.se:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5161334.ab

Första ingripandet på jobbet (Lifeguard on duty)

Ta det lugnt! Ingen som var nära att drunkna. Hämtade bara en nyckel som någon tappat på botten.

Sitter och lyssnar lite på Foo Fighters. Fan vad bra!

Väntar på att morsan ska komma med lite käk. Hungrig som en varg!

En vecka utan läsk nu. Wohoo! Keep movin' forward.

Signing out! For now...

Best of you (Music & Lyrics)

Fick en ren impuls såhär under jobbet: lyssnade på lite musik och kollade texten till låtar och sånt shit. Helt plötsligt slog tanken mig att jag skulle lägga upp lite texter till olika låtar som är sköna eller påverkar på något speciellt sätt. Och så småningom så kommer ni inse att min smak är relativt bred.

Hursomhelst, bara för att det är första inlägget i denna kategorin så ska jag säga vad låten heter (i framtiden får ni räkna ut det själva). I och för sig, kollar man bara på rubriken så har man listat ut låttiteln XD

Anyway: Foo Fighters - Best of youI've got another confession to make, I'm your fool
Everyone's got their chains to break, holding you
Were you born to resist, or be abused?

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?


Are you gone and on to someone new?
I needed somewhere to hang my head, without your noose
You gave me something that I didn't have, but had no use
I was too weak to give in, too strong to lose
My heart is under arrest again, but I break loose
My head is giving me life or death, but I can't choose
I'll swear I'll never give in, I'll refuse

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Has someone taken your faith? It's real
The pain you feel?
Your trust?
You must confess.
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Has someone taken your faith? Its real.
The pain you feel?
The life? The love, you died to hear?
The hope that stops the broken hearts?
Your trust?
You must confess

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

I´ve got another confession my friend, I'm no fool
I'm getting tired of starting again, somewhere new
Were you born to resist, or be abused?
I swear I'll never give in, I'll refuse

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Has someone taken your faith? It's real.
The pain you feel?
Your trust?
You must confess
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

"Sexvideon" som ska inspirera EU: s ungdomar (bullshit)

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5148707.ab

The header pretty much says it all.

Sverige ska tydligen inte använda sig av den här videon, för att den "skickar ut fel signaler"...

Okej. Jag respekterar beslutet. Svara bara på detta: vad är det för skillnad på denna reklamfilm jämfört med de flesta andra nuförtiden? Politken!

Denna video ska inspirera ungdomar i EU till entreprenörskap. I videon går en tjej igenom ett omklädningsrum för herrar, och fram till en kille som duschar. Hon böjer sig ner (tolka det hur ni vill). Bara för att plocka upp en förpackning i plast som hon river upp (ytterligare tolkningsfråga).
Och detta för att plocka ur en plastanordning som minskar vattenflödet, tror jag det var, för att spara på miljön.

Är det bara jag, eller finns det verkligen inga andra reklamfilmer som är lik denna?

Och nu till min poäng, tror jag:

Det stavas SVENSK MEDIA! Och svensk politik med, för den delen. Känsligt är tydligen bara förnamnet, och det tycker jag är... BULLSHIT!

Hemma från Sherwoodskogen

Yup! Har kommit hem från vandringen nu... åh, gud vad skönt!

Var till ett ställe utanför Korpilomobolo som heter Iso Puolamajärvi (osäker på stavningen). Själva "berget" som vi gick upp för var på ca 300-400 meter över havet, tror jag. Rätt okej utsikt. Tar och lägger upp bilder från resan en annan gång.

Finns inte så myckat att säga om resan, egentligen. Efter att vi var till toppen käkade vi lunch, och sen höll vi på med en jävla massa lekar under resten av dagen. Och när jag säger en jävla massa lekar, då menar jag verkligen en JÄVLA MASSA LEKAR!

Och för de som har läst mitt inlägg från resan till Umeå vet att jag sa att jag alltid skulle ta med mig gitarren på sådana resor. Yeah well... I didn´t bring it this time either! Att jag aldrig lär mig...
Sedan blev ju sömnen inte den absolut bästa, då jag hade glömt ta med en kudde. På rygg gick det bra, men när jag la mig på sidan... Big NO NO!

Hursomhelst, skönt att vara hemma! Har käkat, bastat, plinkat på guran och nu bloggar jag. Om ca 2 timmar och 25 minuter ska jag fara iväg och jobba, så jag kanske tar och skriver någonting då också.

Har packat lite grann

Sticker iväg på vandring imorgon med idrottsgruppen. Ska fara till... vad fan nu stället hette (något finskt i alla fall, orkar inte försöka stava) och övernatta där. Har ju med mig telefonen utifall jag skulle få tråkigt ;D

Sedan på fredag blir det ännu mera jobb. På lördag också. Riktigt skönt att få tjäna lite cash!

Gotta go now, I guess. Vi hörs när vi hörs! Antagligen på fredag, eller lördag. Beror på huruvida jag känner mig på blogghumör eller inte...

Kom ihåg att ha mobilen i beredskap ;D

Analys av gårdagens psykbryt (Lifeguard on duty)

Sålde precis en svart skumbanan till Charlotte Kallas morsa. Jag tror det var hon i alla fall...

Anyway, tillbaka till verkligheten!
Gårdagen var lite märklig. Somnade ett tag på eftermiddagen efter skolan, körde Martin till träning och sedan for jag hem och käkade marmeladmackor. Och efter det så blev jag... konstig. Vet som inte riktigt hur jag ska beskriva det.
Kanske inte var marmeladen som gjorde det, men någonting rörde till det i min hjärna. Jag kände knappt igen mig själv.
Psykanstalt nästa! Nä, men kanske blev det så på grund av det rektorn berättade igår under mösspåtagningen. Att när hon tog studenten, fick de som inte hade fått godkänt slutbetyg ta bakdörren från kyrkan.
Hursomhelst, jag tror att min grupp är redo förprojektredovisningen nu. Måste snacka med Johannes om det. Sedan så måste vi fixa loggboken.

Nu sitter hon och bläddrar i en tidning. Charlottes morsa då... tror jag.

Psykologin är också en av mina major things to accomplish innan avslutningen.

Nu drog hon...

Nåja, kan ju inte bara ha skolan på hjärnan. Har varit till frissan idag och fixat håret inför balen/studenten om ca 4 veckor. Och ja! Luggen behöll jag... fast lite kortare är den ju. Men knappt märkbart... tror jag. Det blir nog bra :)
Jobbar här på fiket på fritidsgårdens del, vilket inte är särskilt vanligt för min del. Nåja, det är ju som man brukar säga: omväxling förnöjer. Måste tömma den där gigantiska kaffebryggaren nu.

Happiness is taking things as they are.

Let me tell you what I will do

I will turn this around.

I will do my best, with the time that´s left.

I will do whatever it takes.

I will make the sacrifice that´s necessary.

I will not be the one walking out the backdoor.

I will not be the one who lets me or anybody else down.

I WILL NOT BARE THE BURDEN ON MY SHOLDERS!
I will make it go away...


Alla sekunder flyger förbi (livsåskådning)

Alla sekunder flyger förbi. Ibland är det inte till ens fördel. De flyger förbi och kommer aldrig tillbaka... Att man inte lär sig någon gång.

Kan hända att jag har gjort misstaget att inte göra saker i tid. Men att hålla på att tänka på det kommer knappast att hjälpa mig få bort de saker som är kvar. Måste... plugga. Orkar inte.

Måste...

I´m looking to the sky to save me
Looking for a sign of life
Looking for something to help me burn out bright

I´m looking for a complication
Looking `cause I´m tired of trying
Make my way back home when I learn to fly

När man har lite att göra i skolan

Om man någon gång inte skulle ha någonting att göra, då kan ni göra som jag gjorde idag, när jag väntade på att de andra skulle kolla klart en redovisning jag sett tidigare: träna på att göra moonwalk!

Jag gör ju absolut inte den bästa moonwalken någonsin, men det är ändå kul. Därför hänvisar jag direkt till följande länk:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1153605643162&saved#/video/video.php?v=1153605643162&ref=mf

Jepp. Min facebook. Kunde inte lägga ut den direkt i bloggen (tyvärr), så jag lade in den där och länkar nu dit istället.
Ett förslag bara, när ni lider av tristess.

Kom precis att tänka på en grej. Alla kanske inte har facebook... borde jag skapa en youtube-kanal...?  *skeptisk*


Vi får inte ta del av klagomålen (bullshit)

Följande text är ett utdrag från Kanal 5: s text-tv (nyheterna från Aftonbladet):

Nätdejting blir allt vanligare, men samtidigt kommer det också fler klagomål mot många av sajterna.
Konsumentverket ser allvarligt på det ökade antalet anmälningar.

Sedan 2006 har verket fått in 55 anmälningar mot olika nätdejtingföretag.
- Vi har sett att det kommit in ett stort antal anmälningar den senaste tiden, säger Cecilia Moriander, jurist Konsumentverket.


Och nu till min poäng: ska vi själva komma på vad de som anmäler har klagat över/anmält? Kanske har de anmält designen på sajten? Eller har de anmält för att de inte har hittat rätt bland alla singlar som finns där ute?
När man inte får nog mycket information för att förstå svensk media, som aftonbladet till exempel... det tycker jag helt enkelt är Bullshit!

Läste något tänkvärt häromdagen (livsåskådning)

Sometimes we need to stop analyzing the past,
stop planning the future,
stop figuring out precisely how we feel,
stop deciding exactly what we want,
and just see what happens


090510

Morgon...

Vaknade precis. Borde verkligen skaffa bättre rutiner.
Vad fan händer idag då? Har ingen aning, faktiskt. Får se om det blir lite plugg.

Det är lite finare väder än det var igår, så kanske borde fara ut en sväng. Måste i alla fal äta frukost oh duscha innan jag kan gå ut allmänheten, så det är nummer ett på min lista just nu.

Lite seg såhär på morgonkvisten.

I´ll be back...

Make it stop, please!

Ska föreställa ett regnigt landskap
Rain, rain, go away
Come again another day

Regnet är här, och verkar inte vilja sluta. Det spöregnar inte, men ändå...

Kanske borde ta och lyssna på Rain med Breaking Benjamin... Ska överväga det en liten stund.

Kyskhetstrenden har kommit till Sverige (bullshit)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5104293.ab

Namnet på inlägget säger allt.

Inte hippt med engångsligg? Varför ska man bry sig om vad som är hippt? Om det handlar om mode är väl en sak (vilket jag inte bryr tillräckligt mycket om då jag har på mig det jag tycker är skönt, inte hippt), men om kyskhet?
Var går det fel? Klart man får ha engångsligg om man vill! Det ska inte behöva hängas ut som hippt eller inte. Till de som läser det här inlägget, och tycker att kyskhetstrenden är bullshit, ignorera det som står i den ovanstående länken.

Och nu till min poäng: att svensk media försöker få svenska folket att engagera sig i trender, till och med löjliga sådana som kyskehetstrenden till exempel, det tycker jag är onödig BULLSHIT!

090509

Morgon... för mig i alla fall.

Steg upp för ca 40 minuter sedan, så i min dygnsrytm så räknas det som morgon. Hursomhelst, vadknade upp och såg att jag fått ett sms från Anna runt 10-tiden (när jag låg och sov). Hon bestämde sig för en mörkblå klänning till balen, så hon skulle fixa en matchande slips åt mig. Och jag har redan sett det framför mig:det kommer bli awesome!

Så, vad händer mer idag? Börjar piggna till lite nu. Jadu... senare ikväll ska jag till Tobbe och kolla film, men innan dess så får jag väl hitta på något. Och det kommer bli en jävla massa gitarrspel, må ni tro!

Efter några nyss välplacerade, välbehövliga smällar på käften (som jag själv delade ut), så börjar jag känna mig redo för dagen. Synd bara att det ska vara så dåligt väder. Men det kommer inte att stoppa mig! Å, nej!
Duschade nyss, så nu slipper jag tänka på det. Ska borsta tänderna alldeles snart, så fort jag är klar. Har dragit på mig mina grymt sköna mjukisbyxor. Perfekt för vilket jävla väder som helst.

Jag tror ta mig fan att jag måste slänga in en bild på byxorna! Måste dock hitta en bättre ljuskälla. Ena lampan i rummet brann för drygt två minuter sedan.

Mjukisbyxor och Ed Hardy-tröja... skön kombination, om ni frågar mig!
My god! Is that... Ed Hardy!?

Damn right you are! Det ska dock poängteras en sak för alla modeintresserade:
DEN ÄR KÖPT I TURKIET!

"Men åhh! Kan ju inte köpa fejkade märkeskläder ju! Inte samma sak! Dålig kvalitet! Måste spendera pengarna på kvalitet!"

Kanske inte, men som sagt: det är jag som ska använda den. Och dålig kvalitet? Förutom att några sömmar har lossnat (som knappt behövs heller) så håller den rätt bra måste jag säga.
Det finns väl ett talesätt som går ungefär såhär: Dyrast är inte alltid bäst. Och även fast den är köpt i Turkiet, har jag fått komplimanger. Tänk er om jag hade gått omkring på stureplan i den tröjan, och jag inte hade sagt att den var från Turkiet, så hade jag säkert varit hur poppis som helst. Fast det är väl klart, någon förnäm "kläddesigner" kommer säkert förbi och konstaterar falskheten i tröjan efter ett tag.

Fördomsfull eller inte... You make the call. Jag själv skulle nog säga att... jag vill säga att jag brukar ge alla människor en chans, men ändå inte. Det har väl blivit så lite mer på senare år tror jag. Särskilt under det senaste året. Under 2008 och framåt har jag gång på gång fått lära mig följande:

There is more than meets the eye


Provar kostymen och mössan

Yup! Jag håller på och testar kostymen jag köpte i Luleå förra lördagen. Kostymen (skjorta, byxor, kavaj från Riley) köptes på Brothers i Smedjan inne i centrum.

Jag i kostymen
On the move

Jag i kostymen igen
And with the hat on

Kostymen ytterligare en gång
And the broom is my prom date... Nah! Just kidding!

Sedan så har jag ett ex antal olika slipsar att ha på mig vid olika tillfällen: en svart, en röd, en lila och en rosa.
De tre först nämnda köptes på DressMann (BATISTINI) medan den rosa slipsen köptes på Brothers.
Ett par skor var jag även tvungen att köpa. Köptes från Din Sko någonstans i centrum.

Skorna då
The Shoes

Slipsarna då

The Ties

Lite ögongodis för er som är intresserade av mode! :D

Hur pass fult ni än må tycka mina grejer är, så ha en sak i åtanke: det är ju inte Ni som ska ha på er dessa grejer. Jag har valt min kostym, mina skor och mina slipsar av en anledning: för att det just Jag som ska använda dem. Så inget jävla bullshit nu! Okej? Bra!

Tillbaka i hemmets lugna vrå

Så var en ny arbetsdag till ända. Just nu sitter jag och kollar Batman Begins med Larssa och delvis brorsan (Martin) också.En helt vanlig dag på jobbet.

Snart är det helg också. Får se vad det blir att göra av den. Borde plugga. Frågan är bara om jag orkar och har lust.

Vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?

So, I´m back on the job! (Lifeguard on duty)

Yup! Jobbar på badhuset igen efter ett litet längre uppehåll.

Har jobbat här lite av och till sedan hösten. Min uppgift är enkel: bevaka badgästerna så att det inte sker någon olycka, städa på kvällen o.s.v. Just nu är det bara två personer i bassängen, så det finns inte så mycket att hålla koll på vilket underlättar rätt mycket.

Så, hur har resten av min dag varit? Den har varit okej. Har inte hänt särskilt mycket måste jag säga. Har bara hunnit vara i skolan några timmar (varav ca en timme spelade jag gitarr), sen varit till tandhygienisten (inga hål) och nu är jag på jobbet.

Sitter och avnjuter en Loka Päron efter kaffet. Morsan började tjata om att jag dricker alldeles för mycket läsk, så varför inte köra med lite omväxling?
Jag är van vid Loka och Ramlösa. Har bara inte druckit det så värst mycket på länge. Fanns en period i början av året då jag drack Loka istället för läsk i 40 dagar. Sen hamnade jag i "colaträsket" igen. Kanske skulle ta och börja om igen...?

Funderar på om jag ska hämta en ny kopp kaffe. Ibland känns det som att jag kan dricka hur mycket kaffe som helst!

Fixade precis en tid till frissan också. Börjar bli grymt less på mitt hår! Onsdag nästa vecka. Ungefär 3-4 veckor innan balen (som kommer bli jävligt kul då jag har så grymt bra sällskap) och studenten...!
Fan vad nära det känns nu! Och så grymt mycket jag har att fixa klart!

Nu sitter Larssa bredvid och stör min koncentration. *sarkastisk förstås* Så jag måste dra.


Rätt, eller fel? (Livsåskådning)

En sak som jag har funderat på av och till... Hur vet man när man gör rätt, och hur vet man när man gör fel om ingen säger någonting? Om man råkar gå över gränsen, eller om man vågar alldeles för lite. Spelar ingen roll vilket område det handlar om. Kanske är jobb, kompisar, kärlek.

Tiden brukar reda ut det mesta, men det är inte alltid man har tålamodet till det. Kanske är det för att man inte har en aning om vad som väntar en i framtiden, kanske har man vissa planer redan, kanske är det för att man vill någonting alldeles för mycket. Det är inte alltid man står ut med alla frågetecken som bildas ur olika situationer för en själv, då man själv börjar undra vad man gör rätt eller fel. Och vad händer när man börjar fundera för mycket på sånt som man själv undrar om det är negativt? Jo, man riskerar att motarbeta sig själv.
Det är inte säkert att det är så, fast det kanske är så att man funderar på det helt i onödan. Och hur vet man om man gör det eller inte... om ingen talar om det för en?

Kanske är det så att man MÅSTE låta tiden avgöra. Kanske är folk rädda för att säga som det är, för att det kanske skulle såra någon. Det jag anser om det att bli sårad är väldigt präglat från olika perspektiv. Det finns vissa fall där det nästan är acceptabelt att visa sig sårad, till exempel om någon får reda på att ens partner varit otrogen. Fast blir man sårad för att någon inte känner likadant för dig som du kanske känner för den personen, är det nästan bara ens egen dumhet om man blir sårad. Man kan inte alltid veta säkert, men man måste vara beredd på att livet inte är någon Sunshine story.

We live and we learn to take one step at a time sjunger Jordin Sparks i sin låt One step at a time. Hon uppmuntrar oss till att låta tiden ha sin påverkan, det vill säga, ta ett steg i taget. Det är nog exakt så man borde göra, men det är inte lätt alla gånger. Särskilt inte om ingen talar om för en om man gör rätt... eller fel.

I´m back!

Öl på O`Learys, en idols handskakning och en smula ångest. Så skulle jag kunna beskriva resan till Umeå. Fast det var ju riktigt kul också!

Anlände till STF (Svenska turistföreningen) vandrarhemmet vid Västra esplanaden runt klockan halv tolv på söndag natt. Så småningom är vi på rummen. Alla klasskompisarna samlades i rummet där jag och tre andra tjejer skulle sova (fråga inte ens om hur gruppindelningen gick till). Några spelade kort, andra väntade på att få sova. Jag var en av dem. Delvis.

Det blev, hursomhelst, inte mycket sömn för min del. Vaknar klockan kvart i sex på måndagmorgonen. Fråga inte ens varför! Jag sätter mig på en stol framför fönstret och stirrar ut mot traffiken i ca 50 minuter innan jag går och duschar. Måste få tillägga att duschen på vandrarhemmet var mycket skönare än duschen hemma.

Utsikt från rummet på vandrarhemmet över Västra esplanaden   Någon målning vid trappan. Vette fan vem som gjort den...  Rummet då. Lagom stökigt, in my opinion...

Första besöket som vi gick på var till Handelsbanken i centrum. Och jag var så grymt jävla trött! Det var fan inte långt ifrån att jag somnade. Käk, och sedan for vi vidare till IKSU (nordens största tränings anläggning). Och efter att ha gått omkring i hela anläggningen, och sett hur mycket grejer det fanns där... Det var grymt löjligt! Hade hört talas om att det skulle vara stort, men för i helvete!

Vidare ut på stan, och shopping! Köpte ett headset till mobilen, eller handsfree om man så vill, från The Phone House. Försäljaren hette Navid. Ganska skön kille.

Någon staty. Vette fan vad det är för något...

Och Umeå var tydligen en kändismetropol under dagen. Elin poserade framför sin mobilkamera med Peter Jihde, Carro höll på att dörra ner Hanna Ljungberg och jag skakade hand med Särla Berntson. För er som är obekanta med Särla, så kan jag berätta för er att hon varit med i Idol 2007. Fick även med Idolbilen på bild.

Idolbilen utanför någon restaurang


Kvällen anländer, och dags för O´Learys! Bärs, bärs och åter bärs! Och någon tequila shot också. Och Djurgården vann också! Kan inte bli bättre. Hittade en massa sköna skyltar där.

Dörren till tjejtoan  Dörren till herrtoan...  Säger sig självt
Säger sig självt... igen.  Rätt skön


Ny morgon. TIDIG MORGON! Jag vaknar fem i sex den här gången istället. Tar och börjar städa undan lite och duschar sen. Un-freaking-believeble!


Runt tio, halv elva är vi på plats på Universitetet. Ska bara be att få tillägga en sak: jag har aldrig någonsin sett så många fik på samma område som på detta universitet! Och restauranger! Tog bara två bilder här. En på ett av universitetets många fik och en bild på klockan.

Klockan dårå. Spegelplattor, som drivs av mekanik genom trådar, visar tiden i taket.  Som sagt, ett utav många fik...


Så vad gav denna studieresa mig? Typ ingenting. Jag vet fortfarande inte vad jag ska studera i framtiden, eller när. En sak lärde jag mig i alla fall, kanske två till och med: ta med laptopen, och ta med gitarren nästa gång man är och reser för att undvika ångest sen! Hade varit kul att spela lite på guran under dagarna. Det fanns en dator i entren, men det var ta mig fan det största lurendrejeriet jag någonsin upplevt! 30 spänn borta från tomma intet, och jag kom inte ens in på facebook! Var de tvungen att installera en touchpad på sidan?! BULLSHIT!
Hade kunnat använda de pengarna på att köpa trådlöst Wi-Fi i receptionen istället.

Skitdator... USCH!


Glömde bort att nämna att vi kollade fotboll på söndagen i Kalix. Ohtanajärvi/Aapua spöade skiten ur Assi med 4-1. Två mål av Hector Garcia, nyligen hemkommen från Peru.

                                       Händelsefattigt sekvens...

Nu gäller det väl bara att komma igång med skolarbetena igen... *djup suck* Inga smarta avslutningsord idag.


Slipsfrossa och service av gud själv

Yup! Vi drog till Luleå i alla fall. Till och med farsan följde med, trots sitt tjat om fint väder.

Känns skönt att få ha gjort bort det. Kom till Luleå runt 11-tiden (tog lite tid då vi kom iväg sent och brorsan övningskörde). Gick och käkade på Max (Mums), and then: the quest for a suit!

Brothers butik inne i Smedjan i Luleå centrum har nog den trevligaste, mest serviceinriktade och skönaste klädförsäljaren jag någonsin träffat (snäppet bättre än gubben på Jeansterminalen)! Killen hette David tror jag. Har har känsla för stil, och har förbannat bra ögonmått. Hittade perfekt storlek direkt... Det tål att upprepas: DIREKT! Ingen torrboll här inte, även fast han är nybliven farsa. Och en jävel på att knyta slipsar!

Det behövs fler personer som honom. Definitivt!
Jag var så jävla nöjd, att jag var tvungen att skaka hand med honom... två gånger! Så detta blogginlägg tillägnar jag David på Brothers. TACK SÅ HEMSKT MYCKET!

Och min lilla "slipsquest" gick skitbra, även om jag hade problem att hitta en röd slips på egen hand. En svart, en röd, en lila och en rosa slips. Om någon undrar över den rosa slipsen: en kul grej bara.

Next quest: the quest for the shoes!
Kliver in på Din Sko... Mycket folk. Två kassörskor. Vad blir det? Jag bokstaverar: K-O-M-P-L-I-K-A-T-I-O-N-E-R!
Inte nog med någorlunda halvdassig service, skorna var väl sådär. Äh, det är nog bara att vänja sig vid de. Ska ju ändå inte använda de så ofta i alla fall.

Sket i att köpa sneakers. Hittade inget som föll mig i smaken. Men jag lägger mitt hopp till internet nu... kanske, eventuellt.

Efter lite andra diverse grejer, var vi klara. Trodde jag. Morsan skulle vidare till Storheden och handla som fan skulle det visa sig. Det var där som fötterna och benen började streta emot lite grann. Och barnaskrik nästan överallt...
Vet inte hur det ska gå om jag får Au Pair jobb i USA om jag söker...

Nu är jag hemma i alla fall. Har kollat El Classico med Johannes och Elin. Förbannat bra match måste jag säga.

Så, vad händer nu? Har börjat packa lite smått inför Umeåresan. Sticker ju om ca 12-13 timmar. Jag tar och finslipar packningen senare. Blir säkert kul.

Kommer hem på tisdag kväll, så jag kanske tar och skriver några rader då. Men hoppas inte för mycket bara!

Förresten, för er modeintresserade som råkat komma förbi: jag kanske tar och slänger upp lite bilder på mina inköp. Uppskattar att någon läser min blogg överhuvudtaget. Häng kvar så kanske ni har tur!

Den som äger insikt har en källa till liv.

A little less conversation, a little more action please

Efter diverse irritation och förvirring idag, så tänkte jag att jag skulle ta och skriva lite om mitt valborgsfirande.

For till Larssons där vi 18-tiden ungefär, kollade lite Scrubs och hockey. Efter det skulle några basta, men jag hade duschat innan så jag tänkte att det inte var någon idé.
Erik (Larsson) satte mig på att få igång grillen. Det var kanske inte det bästa genidraget han gjort. Man ska nog inte sätta en stockholmare på att sköta sånt. Det enda som hände var att det kom vattenånga. Måste bara tillägga att jag gjorde precis så som Erik sa att jag skulle göra.

Skit samma! Det gick ju bra i alla fall. Flyttade verksamheten in till köket och det funkade ju jävla bra det. Och all öl som jag hade... Mums!

Sammanfattningsvis så kan jag säga att det var riktigt trevligt. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Ska eventuellt basta lite och sen kanske jag slår mig ner framför en film. Sen så får jag väl avvakta helt enkelt. Om det blir att dra till Luleå eller inte.

Man får väl ångra sig? (bullshit)

Nu säger morsan att hon mår bättre, så vi kommer nog att fara till Luleå imorgon. Jag har i alla fall inga större förväntningar nu, på grund av scenariot som byggdes upp imorse (se förra inlägget i kategorin Bullshit).

En ny poäng: beslut som tas och sedan ändras så att ens liv blir tillfälligt huller om buller... I won´t say it´s bullshit, but it could be fucking anoying sometimes!

Aaaww... She changed her mind!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig (bullshit)

Well, guess what? Min familj har snackat om att fara till Luleå och shoppa i flera jävla veckor nu. Vi hade sagt att vi skulle fara i helg, men... Farsan känner inte för att fara, på grund av att det skulle vara så jävla bra väder i helg, och morsan känner sig inte riktigt frisk. So, what do they do? De säger att vi far till Luleå nästa helg... igen.


Jag menar... jag vill bara få det överstökat, för fan! Jävla antiklimax varenda jävla gång.


Och nu till min poäng: när man inte kan genomföra sina spikade planer fullt ut, på grund av ren slump att vädret skulle vara fint eller att morsan är sjuk... det tycker jag är ren och skär bullshit!


Om det nu skulle vara någon som tycker att jag bara är en liten jävla gnällspik, börja inte ens!


RSS 2.0