Fan vad slut man kan vara!

Det var drygt tre år sedan jag tränade hockey senast. Nu är det drygt en timme sedan. Jag hade inga större förväntningar på hur det skulle gå, men jag kunde nästan föreställa mig. Kommer in till ishallen vid fem över sju. Träningen skulle börja först vid halv nio så man skulle kunna säga att jag var ute i god tid. När väl träningen började på allvar, var jag inte riktigt förberedd på vad min fysik och kondition skulle få utstå.

Jag har kommit fram till att jag upplevde två olika sorters sluthet under träningssessionen. Ibland samtidigt, ibland överlappade de varandra. Den första slutheten jag kände var den välkända "Jag-tror-att-jag-ska-spy"-slutheten. Helt enkelt, ifall någon inte förstår, det kändes som att jag skulle spy för att jag var så jävla slut. Den andra slutheten skulle jag vilja kalla "Fan-vad-seg-jag-är-i-benen"-slutheten. Detta eftersom jag var så jäkla seg i benen att jag knappt kunde åka framåt. Inte var det desto bättre att suspensoaren jag lånade av Jocke skar in i ljumskarna. Kunde knappt svänga vissa gånger! Dock var det riktigt schyst av honom. Utan hans utrustning hade detta "sociala experiment" inte kunnat genomföras.

Hur ska jag då sammanfatta min insats? Jodå, den var väl okej. Med tanke på att jag inte tränat hockey ordentligt på över tre år. Om jag kommer och tränar fler gånger? Det återstår att se.


Jag var bara tvungen!

Nåja, nu är det över. Kommer säkert vara stelare än Frihetsgudinnan imorgon. Kanske inte så läpligt med tanke på allt shit som måste fixas innan morsan kommer hem på lördag. Det ska tvättas, det ska diskas, det ska städas. Fan och hans moster. Helvetet på jorden fyra gånger om.

Men vad gör man inte för att det ska vara en rofylld stämning inom familjen?

Later.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Bra sagt :D ville bara förtydliga det :D

2009-11-12 @ 23:15:40
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Daniel

Bara att börja på, disk å städ flitigt! Å ta många pauser!

2009-11-13 @ 09:13:14
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Tobias

God morgon får man väl säga ;)

2009-11-13 @ 11:24:38
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Lite sent god morgon va? ;)

2009-11-13 @ 14:21:19
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Okej det är ju duktigt i alla fall =)

2009-11-13 @ 14:40:25
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Jag ska bara ta det lugnt, arbeta med bloggen :D själv?

2009-11-13 @ 14:45:12
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0