Thaikäk och shopping

Då inget mobilinlägg publicerades under dagen, mest på grund av bristande intresse, så sparade jag bilderna till en liten sammanfattning nu.

Runt 07:00 åkte jag, brorsan, Boris och Larssa iväg. Jag körde första sträckan till Korpis (Korpilombolo). Jag vet, det kan vara livsfarligt att köra med alldeles för lite sömn i kroppen. Det märktes då jag körde förbi en ren som stod vid vägkanten utan att jag såg den. Då var det nog bäst att brorsan fick ta över bilkörningen. Strax runt tiotiden är vi framme i Luleå centrum för diverse shopping.


Thaikäk är så gott som obligatoriskt varje gång jag är i Luleå. Idag smakade det inte lika gott som det brukar göra, men det var helt okej i alla fall.


Under shoppingrundan införskaffade jag mig en caffe latte med kanel. Gott!


I samband med att jag var sliten hela dagen (och fortfarande är till viss del) så tog jag tillfället i akt att dricka lite Red Bull. Sammanlagt blev det två burkar under loppet av 4-5 timmar. Jag är tveksam om det är särskilt bra då det började värka lite grann i handleden kort efter att jag hade druckit upp den andra burken. Hmm...

Jag vet vad ni tänker just nu. "Vad har han köpt då? Ska han inte visa det eller?" Svaret på den frågan är: jo.


Jeans, ett par. Snett bakifrån.


Samma par jeans. Snett framifrån. Och Christer Björkman syns i TV-rutan bakom mig för den som är intresserad.


Ett par joggingskor (födelsedagspresent). Va? Joggingskor? Jag? Haha!

Bortsett från en hel del floskler och felsägningar från min sida (tro mig: en hel del, vissa mer ogenomtänka än andra) samt att thaikäket inte smakade som det brukar så var detta ändå en helt okej dag. Kvällen bjuder kanske eventuellt på en överraskning. Den som bevakar bloggen får se!

Hoppas att ni har haft en trevlig dag och att ni har en fortsatt trevlig Valborgsmässoafton!

Later.

P.S. Måste få tillägga att jag är så sjukt less på snön! Flera dagar i rad har det varit rätt så varmt och mycket snö har smält bort. Till vilken jävla nytta kan man då fråga sig, när det ändå bara kommer ännu mera snö? Så jävla less på snön!


Om jag inte redan är sliten kommer jag med största säkerhet att bli det

Fy. Fan. Det är helt otroligt hur dåligt jag har sovit i natt. Vaknade flera gånger och försökte somna om till jag tillslut gav upp vid femtiden ungefär. Nåja, en dusch och frukost har förhoppningsvis gett mig lite energi. Snart är det dags att sticka iväg till Luleå för diverse shopping och hämta morsan. Brorsan (Martin), Boris och Larssa agerar resesällskap (fast Larssa liftar nog bara till Korpis, tror jag).

Mobilbloggning kan förekomma under dagen. Ha en trevlig fredag, oavsett antal sömntimmar!

Later.

Goodbye, Lunarstorm

I skrivande stund är jag inloggad på Lunarstorm. Jepp, av någon anledning har jag fortfarande kvar min lunarstorm! När detta inlägget är färdigskrivet kommer mitt lunarstormkonto inte längre att existera. Men först måste jag bara uppleva lite nostalgi i samband med alla, på den tiden, "dagboksinlägg" jag skrev. Här följer några exempel på inlägg jag skrev på den gamla goda tiden.

  • Börjar med att bläddra så långt bak i arkiven som jag kan, dvs 15 september 2002. På den tiden var jag 12 bast och kallade "Dagboken" för "Dagos". Mitt lunarnamn var "Party_Duck90".

  • Tre dagar senare, 18 september 2002, hade jag genomgått en liten operation i överkäken. Jag fick lugnande medicin om jag ville då de skulle skära och ha sig i överkäken eller vad nu tandläkarna/läkarna/whatever skulle göra. Klart som fan att jag tog det! Hade ju panik på den tiden. Var ju trots allt bara 12 år.

  • 5 februari 2009 tyckte jag för första gången att finska (eller Meän Kieli) var sjukt trist!

  • 3 juli 2003 hade jag precis kommit hem från Piteå Summer Games.

  • 21 oktober 2003 diggade jag Per Gessles låt Här kommer alla känslorna och Robbie Williams Let me entertain you. Det gör jag än idag, även om jag inte lyssnar på de låtarna särskilt ofta.

  • 16 november 2003 gnällde jag på att jag var kass på ishockey. Men för att citera mig själv som 13-åring: "Jaja. Jag är ingen stjärna, men jag tycker det är roligt att spela hockey! Så detså!!"

  • 16 februari 2004 gjorde jag mitt absolut första mål i ishockey. Det gjorde jag dessutom med min alldeles splitternya CCM Vector (halvkompositklubba)

  • 13 maj anmälde jag mig till Asplövens Hockeyskola med hjälp av en kompis eftersom jag inte hade någon större koll på hur man gjorde. Fast det är ju klart: fanns många saker jag hade absolut noll koll på. Senare under dagen var jag inne på Great Skate och drömde om en massa nya hockeyprylar.

  • 9 juli 2004 var jag radiobilarnas kung på Pajala Marknad. Eller ja, i alla fall om man ska tro på 14-åriga mig. Stamkund hann jag bli också. Och på den tiden var även storebrorsan fortfarande tillsammans med sin förra flickvän.

  • 14 juli 2005 skrev jag följande: "dyhfyhethtsjgfyurtbygkjyuoiyimndrbyrybrtr nfrdgrtgegsgsegdgrhrd fdghfdgdhnreahranbhhtreshgbehrbhera ebrhaujjttijujtrjtrth rrytyrteytryr.,.,.,..,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,.." Jag kan bara anta att jag hade tråkigt.
  • 25 september 2005 var mitt lunarnamn Anderrrrsssssss.

  • 18 juli 2006 satt jag hemma och lyssnade på mitt nyligen införskaffade album Chuck av Sum 41. Jag var långt ifrån besviken över skivans innehåll. Ja, just ja! På den tiden spelade jag innebandy också.

  • Ett ytterst litet steg in i vuxenvärlden i och med första dagen på gymnasiet. 21 augusti 2006 var jag orolig för att få en massa läxor direkt.

  • 23 aug 2006 var första gången (av åtskilliga gånger)som jag somnade på naturkunskapslektionerna. Dessutom retade jag upp min dåvarande engelskalärare Torsten Göran (vila i frid), av ren olyckshändelse så klart, genom att knäppa ihop pärmen fast han sa åt oss att inte göra det. Ett mindre utbrott fick han och jag var röd likt en tomat nästan resten av lektionen. Någon dag senare insåg jag att han var hur skön som helst med sin operaliknande sång.

  • 29 nov 2006 fick jag min efterlängtade Nokia 5300 Xpress Music. Spelade fortfarande innebandy.

  • 14 januari 2007 gjorde jag en liten "succé" i samband med en bortamatch i innebandyn. Då var jag ganska glad.

  • 3 nov 2009 skrev jag mitt sista blogginlägg på lunar. Eller skrev och skrev, jag länkade till Vardagshjälte, dvs. bloggen ni just nu läser.

Sådär ja! Nu har jag betat av några inlägg från Lunarstorm. Nu kan jag låta kontot gå i pension med värdighet. Nu säger jag följande: Goodbye, Lunarstorm.


Thunderstruck

I och med att jag ska fara och kolla Ac/Dc på Stockholms Stadion den 3 juni så tänkte jag: "Varför inte ta och börja ladda upp inför denna spelning?" Hur gör man då det på bästa sätt? Jo, genom att lyssna på deras låtar.

Den här låten tycker jag personligen är en av Ac/Dc:s bästa låtar. Klart att det finns många bra låtar som de har gjort, men just den här har jag nog lyssnat allra mest på genom åren. Nu är jag ju inget helhjärtat Ac/Dc-fan på det sättet, men visst fan har de många bra låtar. Varav Thunderstruck är en av dem.

Så nu laddar vi upp, alla som ska till Stockholms Stadion den 3 juni 2010! OCh förhoppningsvis blir det en kväll som vi sent kommer att glömma!


na na na na na na na na na na.. (Thunder 10 times)
I was caught
In the middle of a railroad track (Thunder)

Looked Around
And I knew there was no turning back (Thunder)
My mind raced
And I thought what could I do (Thunder)
And I knew
There was no help, no help from you (Thunder)

Sound of the drums
Beatin' in my heart
The thunder of guns
Tore me apart
You've been.. thunderstruck

Went down the highway
Broke the limit, we hit the town
Went through to Texas, yeah Texas
And we had some fun
We met some girls
Some dancers who gave a good time
Broke all the rules, played all the fools
Yeah, yeah, they, they, they blew our minds

I was shakin' at the knees
Could I come again please?
Yeah the ladies were too kind
You've been - thunderstruck, thunderstruck
Yeah yeah yeah, thunderstruck

Oh, thunderstruck
Yeah

Now we're shaking at the knees
Could I come again please?

Thunderstruck, thunderstruck
Yeah yeah yeah, thunderstruck
Thunderstruck, yeah, yeah, yeah

Said yeah, it's alright
We're doing fine
Yeah, it's alright
We're doing fine
So fine

Thunderstruck, yeah, yeah, yeah,
Tunderstruck, thunderstruck, thunderstruck
Whoa baby, baby, thunderstruck
You've been thunderstruck, thunderstruck
Thunderstruck, thunderstruck
You've been thunderstruck

Det har nästan gått över nu

Det kändes betydligt bättre i halsen och kroppen när jag vaknade imorse (12:00). Känner väl mig inte helt tipptopp, men man kan inte göra det varje dag heller. Hursomhelst, jag sitter för närvarande på jobbet och planerar att ta min första kopp kaffe. Sagt och gjort. Yummy! En macka satt också riktigt fint.

Ha en trevlig torsdag!

Later.

P.S. Hann plinka lite gura innan jag begav mig till jobbet. Behärskar nästan Monkey Wrench nu, tror jag.

Ettårsjubileum med halsont

Det fanns ingen som helst motivation till att stiga upp överhuvudtaget för dryga timmen sedan. För det första så värker benen fortfarande något så enormt. För det andra så har jag åkt på lite halsont. Bara jag inte blir förkyld! Helvete! Snart hoppar jag in i duschen i vilket fall som helst, och senare när brorsan kommer med bilen måste jag fara iväg med lite skräp samt handla.

Utöver det här så insåg jag en lite kul grej: ca tre timmar innan senaste inlägget så har jag haft bloggen i ett år. Ett år exakt på dagen och jag kom och tänka på det första när jag skulle sova! Fy skäms på mig! Men i alla fall, grattis till bloggen antar jag!

Nu: duschen, tycka synd om mig själv och sedan uträtta ärenden. Ha en trevlig onsdag!

Later.

P.S. En alvedon borde väl kanske hjälpa lite grann. Ska ta en senare ikväll.

Blixtcomebacken avklarad!

Helt otroligt hur sliten man kan vara i benen efter att ha kickat lite boll! Jag känner knappt igen mina smalben så mycket som de värker när jag går omkring. Nåja, det är väl inte så mycket att göra åt just nu. Blixtcomebacken är avklarad! Nu är det bara att följa upp och köra på, antar jag.


Så här sliten såg jag ut efter träningen, innan jag skulle duscha. Okej, kan hålla med om att jag ser hyfsat pigg ut på bilden, men tro mig: jag är sliten på bilden. Och ja, jag drog med handen genom håret bara för bildens skull. Dessutom så blottas min "skäggväxt" lite grann.

Imorgon har jag lite ärenden att uträtta, så som att handla och slänga sopor på sopstationen. Senare mot kvällen så får vi se vad som händer. Kanske försvinner mitt hår igen, kanske inte. Vore riktigt skönt i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Later. Sleep tight!

Ikväll smäller det

  • Det är ikväll som jag gör min officiella blixtcomeback inom fotbollen. Vi får väl se hur det går!
  • Hittills idag har jag bara hunnit vara på den där jobbmässan jag snackade om igår. Det var ganska ovärt tycker jag, då det inte var särskilt intressant.
  • Just ja, jag har hunnit spela NHL '10 och käkat med Boris och Larssa samt plinkat lite på gitarren också!

Alldeles nyss har jag käkat och har börjat ladda upp en smula. Som sagt, vi får se hur det går!

Ha en trevlig tisdag!

Later.

P.S. Det känns som att jag är nära en förkylning. I alla fall om jag ska lita på halsen, men det är säkert ingenting att oroa sig över. Går väl förhoppningsvis bort rätt snart. Om inte: trist.


Smygpremiär på fotbollsplan

Det blev inget besök på gymmet idag. Istället gjorde jag en liten smygpremiär, tillsammans med Ohtanajärvi, på fotbollsplanen inför min blixtcomeback imorgon för att testa formen. Såhär i efterhand så känns det bara skönt att jag redan ligger i sängen med datorn i famnen. Mina ben är inte nådigt slitna!

Ja just ja! Jag måste ändå stiga upp sen och ta ur linserna. Typiskt.


Jag tog faktiskt en bild med hela ansiktet i, fast jag struntade i den eftersom jag inte har rakat mig på ett ganska bra tag.


En bild från lördagen. Boris valde att ha på sig sin gamla T-shirt från HV:s SM-guld 2008 dagen till ära. Grattis till HV71. Och Boris då.

Snart börjar det bli dags att sova tror jag. Ska upp hyfsat tidigt imorgon. Jag måste närvara på någon form av jobbmässa inne i centrum i samband med MiROi och Arbetsförmedlingen. Det är som att vara tillbaka på högstadiet igen. Det som gladde mig denna måndagskväll var att chefen ringde. Ska jobba några timmar på torsdag. Perfekt! Lönen kommer in imorgon, jobbar torsdag, jag ska sticka till Luleå och shoppa lite på fredag och som grädden på moset: det är löningshelg. Jag tror faktiskt den här veckan kan bli någorlunda intressant.

Ha en fortsatt trevlig kväll, nattugglor!

Later.

P.S. Det smakade mycket bättre när jag blandade proteinet med mjölk.

Den 26 april 2010, måndag

Återigen har en ny vecka påbörjats. Snart är det sommar som grädde på moset. Fan vad härligt! Jag har inte hunnit använda datorn särskilt mycket under helgen så uppdateringen har nästintill obefintlig. En snabb sammanfattning av helgen förljer:

Efter ungefär en och en 1/4-dels period hoppade jag in i bastun där matchen lyssnades på radion samtidigt som en och annan god dryck sveptes. Tillslut vann tyvärr HV71 i Sudden-Death igen vilket i sin tur innebar att de blev svenska mästare för fjärde gången. Finns inte så mycket att säga om det. HV71 är Sveriges bästa lag just nu. Jag är i alla fall nöjd att Djurgården tog sig så långt som de gjorde.

Det blev inte så mycket partaj under lördagen som jag trodde det skulle bli så det fick bli en tidig kväll: redan innan midnatt var jag hemma! Måste vara ett nytt rekord. Söndagen var relativt lugn. Jag spelade lite NHL '10, kickade lite boll på Riavallen samt hjälpte till att tvätta bilen lite grann. Och ett tag senare kollade jag, brorsan (Martin), Boris och Larssa Hot Rod. Den är fortfarande sjukt bra!

Och det tar oss till nutid. Ska alldeles snart käka frukost, fundera vad jag ska köra på gymmet under dagen och publicera en och annan bild lite senare eventuellt.

Hoppas helgen varit trevlig. Ha en trevlig start på veckan!

Later.


Den 24 april 2010, lördag

Anledningen till att jag inte har skrivit någonting sedan torsdag är att jag inte har haft tid/tillgång till dator. Följande har jag haft för sig igår:

  • Haft kafferep med Boris på hans jobb.
  • Kört lite bil.
  • Testat formen på fotbollsplanen. Den var sådär.
  • Kollat filmen Skruva Den Som Beckham.

Och idag har jag inte hunnit göra så värst mycket. Jag har agerat speaker för en fotbollscup som pågår för tillfället samt käkat pizza. Sitter just nu och kollar Djurgården mot HV71. Hoppas återigen på att Djurgården vinner! Och att jag lyckas se storebrorsan på TV. Senare ikväll ska jag pokulera en liten skvätt.

Ha en trevlig lördag!

Later.


Dagen i bilder

Idag har det varit en riktigt skön dag måste jag säga. Jag har gjort följande:

Jag har druckit milkshake med päronsmak.


Jag har hälsat på hos en fin liten mops vid namn Rusty Roadrunner, a.k.a. (även känd som) Roddan, i ett litet ställe vid namn Lautakoski. Roddan ville inte att vi skulle fara iväg.


Jag har agerat flyttkarl och hjälpt till att bära en soffa samt en TV-bänk.


Jag har lyckats skrämma livet ur två stycken skäldpaddor. Har inte fått veta namnen på de ännu, men jag glömde nog bort att fråga.


Jag har sett en tjäderhöna skita mitt på vägen samt badat utebastu i Torinen. Och efter det hann jag åka lite skoter och ramla av. Inga brutna ben som tur är.

(Ni ser skitkorven nere i vänstra hörnet ungefär)

Och efter allt det här for jag och Boris till mig för att kolla lite hockey. Djurgården kanske vann igår, men HV tog revansch. 3-2 i matcher till HV71:s fördel inför 6:e matchen i Globen. Lite onödigt spännande kan jag tycka, men det finns väl en viss charm i det också.

Hoppas att ni har haft en trevlig torsdag nu!

Later.

P.S. Glömde nästan helt bort att jag har hunnit med ett besök till min gamla gymnasieskola tidigare under dagen. Det börjar ju närma sig ett år sedan jag tog studenten så jag tänkte att jag gör ett besök, bara för att kolla läget.

P.S.Nr2. Och snart är det brorsans tur att ta studenten. Shit vad tiden går fort!


Note to self: testa blanda proteinet med mjölk nästa gång

Veckans andra besök på gymmet är härmed avklarat. I och för sig, det var några timmar sedan jag var på gymmet, men ändå. Har något så otrolig träningsvärk, fast det är från i måndags då jag körde triceps. Idag blev det axlar och lite magövning så imorgon kommer nog hela kroppen vara död.

Sitter för tillfället och kollar när Djurgården har fått börja med ett 1-0-underläge mot HV71. Verkligen kul...

Lika att bli stark... eller bli nya Zlatan

God eftermiddag på er! Sitter för tillfället i vardagsrummet med träningskläderna på. Varför gör jag det, kanske ni undrar då? Jag tänker göra ett besök på gymmet idag. Dock vet jag inte riktigt när. Beror på när brorsan (Martin) kommer hem med bilen. Senare ikväll så blir det att kolla hockey.

Nu hoppas vi på vinst för Djurgården ikväll! Ha en trevlig onsdag!

Later.

P.S. Igår kväll kollade jag på fotbollsträning med Boris och Larssa. Nu har jag även börjat överväga en blixtcomeback inom fotbollen av någon anledning. Någonting i min hjärna börjar luta mot psykisk instabilitet, tror jag.

P.S.Nr2. Jag tänker visa er vad som fanns i paketet jag hämtade ut igår.


Från vänster: en shaker, en skopa och ett kilo protein. Varför har jag beställt det här, kanske ni undrar då? Jag tänkte: Varför inte? Samtliga produkter beställdes från Gymgrossisten.

You know my name

Eftersom jag inte riktigt finner inspiration för att skriva någonting av större vikt så lägger jag in lite musik istället. Chris Cornell får stå för musiken idag. Kommer ni ihåg Casino Royale? Ni vet, första bondfilmen med Daniel Craig i huvudrollen.

Hursomhelst: musik! I övrigt: ha en trevlig tisdag!



Later.


P.S. Har varit och hämtat ut ett paket från ICA. Kanske visar senare vad det var i paketet.

Den 19 april 2010, måndag

Har vaknat till liv för ungefär två timmar sedan. Har hunnit hälsa på hos Boris på jobbet samt fixat lite pappersarbete för MiROi. I övrigt: ingenting. Senare ikväll är det nog hög tid för ett besök på gymmet igen.

Har kanske inte så överdrivet mycket att skriva just nu, men jag önskar er i alla fall en trevlig måndag!

Later.

P.S. Igår kväll spelade jag lite NHL '10 och Call of Duty. Senare under kvällen gick jag på en liten promenad. Det var riktigt skönt.


Om Modern Warfare 2 och fotboll

Gårdagen var skön! Inte nog med att jag spelade spel med en massa pers och sedan for ut och gled med bilen:
JAG VARVADE CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 PÅ VETERAN I NATT! Det är ju helt otroligt! Så under natten och en stund under dagen har jag haft ett leende inombords.

Hittills har jag hunnit kolla fotboll (Pajala torskade med 3-0 mot Övertorneå i finalen) och hjälpt brorsan lite grann med skolarbete. Det är allt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men antagligen blir det kanske att kolla någon film. Senare kanske jag tar en promenad, om jag känner mig upplagd för det då.

Ha en trevlig söndag!

Later.

P.S. Modern Warfare 2 måste fortfarande vara ett av världens just nu bästa spel! Bara för att jag har varvat det tänker jag inte sluta nu. Ska leta efter grejer man kan samla i banorna och sedan fortsätter jag med Special OPS: olika utmaningar med olika svårighetsgrader.

Insomnia på amatörnivå

Jag har inte fått mycket sömn i natt. Faktum är att jag inte har sovit någonting alls. Jag förstår mig inte på mig själv ibland. Kanske beror på att jag började fundera på alldeles för mycket prylar, kanske var det för att jag började nöta Call Of Duty: Modern Warfare 2 igen (rätt sent på natten) eller så var det på grund av pizzan som gjorde att jag inte kunde besöka John Blund.

Tidigare under fredagskvällen bestämde jag mig för att hämta pizza (som nämnt ovan). Det var riktigt gott! Senare på kvällen vid 22-tiden ungefär kollade jag, Boris, Elin och Jocke filmen The Butterfly Effect. Jag har sett den tidigare och den är väldigt bra, i alla fall enligt mig. Och efter det så... spelade jag lite MW2 igen. Nu har det flytit på ganska bra. Körde några utav de första uppdragen på Veteran (svåraste svårighetsgraden) för att komma i form och sedan fortsatte jag därifrån jag slutade senaste gången jag spelade (det var några uppdrag längre fram). Nu har jag inte alls många uppdrag kvar innan jag har chansen att varva spelet på Veteran, men det kommer bli sjukt jobbigt! Kommer fortfarande ihåg vilket helvete jag var tvungen att gå igenom med första Modern Warfare.

Sedan tänkte jag lägga mig och sova för jag kände mig trött, men det gick bara inte. Såhär höll det på till 04:00-04:30 ungefär, sedan gav jag upp och spelade lite till.

Nu tänker jag ta en liten power-nap så jag kanske blir pigg till senare. Ha en trevlig lördag!

Later.

P.S. Är nyligen hemkommen från en fotbollsmatch (i samband med en cup som spelas just nu) mellan Pajala och Överkalix tror jag det var. Pajala vann med 2-0. De har match senare ikväll också så den ska jag också se. Bara så att ni vet vad jag tänker göra idag. Efter det så får jag se, helt enkelt.

Den 16 april 2010, fredag

God eftermiddag på er! Har sovit hyfsat gott i natt och steg upp för dryga timmen sedan. Gårdagen var grymt rolig! Anna kom på besök och i nästan vanlig ordning drack vi kaffe, sedan nördade vi lite Call of Duty: Modern Warfare 2 och efter det tog vi det bara lugnt. Grymt kul!
Ännu senare på kvällen, runt 22, for jag, Boris och Elin till Jocke för att kolla Beck: Mannen med ikonerna. Hade faktiskt aldrig sett filmen förut så det var kul.

Idag har jag lite andra grejer för mig. Jag ska nog hinna med ett besök på gymmet någon gång under dagen. Senare, närmare kvällen, har jag faktiskt lust att käka pizza (alternativt thai) och dricka någonting gott till det. Fast det är ju klart: man vet aldrig vad som hinner hända till kvällen.


Jag och Anna, för att citera henne själv, "tofflar oss efter stenhårt nördande!"

Ha en grymt trevlig fredag!

Later.

P.S. Jag har börjat överväga att börja med Cod: MW2 igen. Det vore nog lite kul!


Den 15 april 2010, torsdag

Idag är jag inte uppe lika sent som i går. Känns som så i alla fall. Saknar betydelse i vilket fall som helst för min del. Jag har inte bråttom till någonting. Dock får jag besök någon gång under eftermiddagen så jag måste åtminstone hinna duscha! Jag är en god bit på väg i alla fall: har handduken med mig.

Ha en trevlig torsdag!

Later.

P.S. Igår kollade jag lite fotboll och senare under kvällen kollade jag, Boris, Elin och Jocke början på Borat och sedan hela Step Brothers. Den är fortfarande lika sjukt rolig!

Zombieland

Okej, en zombiefilm kanske snäppet utöver det vanliga! Detta är nämligen inte Dawn Of The Dead... Detta är Zombieland!

För de som inte har sett filmen: en hel del spoilers kan förekomma i recensionen, så om har tänkt se filmen: läs inte recensionen!


Bildkälla

Handling

Själva konceptet för filmen är enkelt: USA har drabbats av en Zombieinvasion som har spritts från "Galna-Ko-sjukan" (tro det eller ej) via "Galna-människo-sjukan" (om man kan skriva så) till "Galna-zombie-sjukan". I filmens början får vi följa Columbus, en ung kille som är på väg till Columbus, Ohio för att ta reda på om hans föräldrar lever. Han är den sista levande människorna i USA. Trodde han i alla fall, tills han stöter på Tallahassee. Tallahassee dödar zombier och letar samtidigt efter Twinkies (en sorts bakelse/kaka). Dessa två gör varandra sällskap och stöter senare på Wichita och Little Rock, ett syskonpar som fullständigt blåser Columbus och Tallahassee. Dessutom gör de det vif två tillfällen innan de bestämmer sig för att sammarbeta för att överleva i Zombieland.

Regissören

Regissören är en man vid namn Ruben Fleischer. Enligt IMDB (Internet Movie Database) har han inte regisserat särskilt mycket vilket skulle innebära att han är relativt "oerfaren". Okej, oerfaren kanske är att ta i, men jag har aldrig stött på hans namn tidigare i alla fall.

Vad tyckte då jag om filmen?

Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig av denna film. Efter att ha sett trailern första gången var jag nästan fast. Skulle det vara en actionrulle med en gnutta humor eller skulle det vara en parodi på zombiefilmer därute? Det visade sig att jag hade fel rätt igenom.

Det var en Actionrulle med en jävla massa humor! I alla fall om ni frågar mig.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Kan väl börja med att säga att manusförfattarna har fattat grejen från tidigare zombiefilmer! Det märker man genom Columbus "överlevnadsregler". Gång på gång så upprepas vissa grunderegler i olika senare på ett nästan klockrent sätt. Flåset, dubbelattacken (eller vad den hette), kolla baksätet o.s.v. Alla de här reglerna är väsentligt för att överleva i denna filmen.

Skådespelarna gör inget dåligt jobb heller! Jesse Eisenberg som Columbus gör en alldeles klockren tolkning av sin rollfigur. Jag tror faktiskt inte att någon skulle göra bättre ifrån sig med den rollen. Woody Harrelsons karaktär Tallahassee är nästan definitionen av bad-ass i den här filmen. Nu jämför jag inte honom som bad-ass med någon annan för det finns nästan alltid någon tuffare bad-ass där ute, men just för denna filmen är han bad-ass. Sedan att han garvar varje gång han har ihjäl en zombie gör inte saken sämre.

Filmens budskap skulle kanske kunna vara att "Samarbeta för att överleva" eller "Lita på folk" eller dyligt. Fast egentligen kanske filmens budskap helt enkelt bara är: "Vill du överleva en zombieinvasion? Se den här filmen!" Det där kanske ni ska tolka med en liten nypa salt, men oavsett vad filmen har för budskap så kommer man inte ifrån att den är jävligt skönt. För att citera MovieZines recension av Zombieland:

Årets kultfilm är här!

Mitt betyg

Det finns egentligen inte så mycket att snacka om! 5 av 5 toasters. Kanonkul!

Den 14 april 2010, onsdag

Som vanligt lyckas jag stiga upp sent. Eller sent och sent, beror väl på hur man ser på det. Jag har hur som helst inte hunnit göra särskilt mycket idag och särskilt mycket kommer nog inte att hända idag heller, så jag tar saker och ting bara som det kommer helt enkelt. Har i alla fall tänkt göra en liten kort recension av filmen Zombieland så kika in lite senare idag.

Ha en trevlig onsdag!

Later.

P.S. Innan jag for och panta hann jag avverka ett besök på gymmet. Senare på kvällen for jag och kollade filmen The Hurt Locker. En krigsfilm som jag anser var helt okej, fast lite brist på action var det.


Att panta måste vara bland det värsta som finns! (Bullshit)

Som vanligt när jag ska fara och panta så är det nästan alltid minst 6 kassar med burkar och flaskor, om inte ännu fler. Precis som vanligt när jag ska panta så måset jag kånka in alla kassar längst bort i hela Konsumbutiken. Precis som vanligt när jag pantar gör maskinen/automaten/skithögen allt den kan för att jävlas med mig. Om det inte står "Ej aluminium" så står det "Kan ej läsa koden" som det idag gjorde på merparten av alla flaskor och burkar jag pantade. Faktum är att jag har en bild som illustrerar hur det kan se ut!


Kan ej läsa koden, vänd förpackningen

Varför gjorde jag då detta? Ta en helt random bild på texten från en pantautomat? Helt enkelt bara för att visa att detta driver mig till vansinne varenda jävla gång! Det tog verkligen inte lång tid innan jag började smälla in alla flaskor hårdare än någon kan slå med ett baseball-trä! Lyckligtvis har jag två alternativ på vad man kan göra för att undvika flera liknande situationer innan automatjäveln går sönder:

  1. Ett alternativ är att höja priset på panten. Rejält! Ett mycket enkelt alternativ ifall butiker ska envisas med att fortfarande ha kvar gårdagens pantautomater. Detta kan samtidigt öka motivationen till att panta och då kanske allt krångel försvinner från ens tankar helt.
  2. Köp en sprillans ny automat.

Enligt mig är alternativen bara positiva. Win-Win-situation!

Faktum är att det inte finns någon poäng bakom detta inlägg. Eller ja, det skulle väl i så fall vara: INFÖRSKAFFA EN NY PANTAUTOMAT ELLER HÖJ PANTEN REJÄLT! För så länge ingen förändring sker på den fronten kommer jag att tycka att detta här är total jävla Bullshit!


Den 13 april 2010, tisdag

God morgon! Fast egentligen är det ju inte morgon, i alla fall för de flesta. Steg faktiskt upp runt halv ett ungefär. Och eftersom jag har klarat av mitt löfte, dvs. gå utan kolhydrater i en vecka, så firade jag detta med en brakfrukost: rostmackor med bacon och stekta ägg, lite Glocken Gold samt en tallrig filmjölk och Cornflakes. Jag funderade nästan allvarligt på att ta en bild och lägga upp i bloggen, men då hade jag nog varit tvungen att lägga upp en varningstext för känsliga tittare.


En bild från i söndags.

Skämt åsido, det var riktigt gott! Direkt efter frukost gick jag upp på rummet för att skicka lite anmälningar till diverse utildningar och kurser. Sammanlagt sökte jag till två program och nio kurser inom olika intresseområden. Om jag inte kommer in på något av det jag har sökt så är det på gränsen till skandal. Nåja, nu är det fixat i alla fall. Om ca en timme eller två ska jag faktiskt fara och gymma hade jag tänkt mig. Senare på kvällen kanske det blir att kolla någon film.

Ha en trevlig tisdag! Och om ni har tänkt söka utbildningar till hösten, passa på nu!

Later.

Pådrag till Hisingen kanske?

Surfade runt lite på Aftonbladet för en liten stund sedan och fick syn på denna artikel.

Seriöst? Det var ju inte längesen det var någon form av våld/skottlossning där. Polispådrag till Hisingen kanske?

Dagens Outfit

Helt ärligt: det här strider nästan mot mina principer, men jag kände bara för att göra detta!


Dagens Outfit består av följande:

  • Huvtröja (Identity) från Cubus, Göteborg.
  • Jeans (Redwood) från Kappahl, Luleå.
  • Skor (Hummel) från någon skobutik på Sergels Torg, Stockholm.
  • Kepsen är från en av H&M:s realådor i Luleå. Ynka 20 spänn gick den på.


Dag 7 utan kolhydrater

Jag har långt ifrån däckat i ett dike och frusit ihjäl! Däremot har jag inte haft tid att skriva någonting alls så jag skriver en samanfattning av helgen.

Lördagen finns inte så mycket att säga om. Jag återvände tillbaka till Larssons hem där ett gäng på 8 pers kollade El Clásico och spelade ett spel vid namn Med Andra Ord. Det gick helt enkelt ut på att man skulle beskriva ord på brickor med andra ord och sedan lägga dessa brickor på en spelplan, typ. Det var riktigt jäkla roligt!

Söndag morgon. Eller morgon och morgon: 10:50. Får sms av Boris att jag ska göra mig i ordning för att fara och grilla. Jag gör detta på ca kvarten och åker till Larssons innan vi alla sticker till en grillplats på andra sidan älven.
Där borta sitter vi och grillar och tar det lugnt i lite över två timmar. Jocke testade även fiskelyckan genom att pimpla. Han fick ingenting. Sedan testade jag. Jag fick en MONSTERLAX! Skämt åsido, ingen fisk whatsoever.

Jag och Erik drog sedan en bastu på ca 40 minuter. Var faktiskt riktigt skönt och välbehövligt efter att vi varit ute och grillat! Efter ett tag drog vi till Boris och spelade samma spel som på lördagen. Och sedan... försöker komma på vad som hände sen.

Tror vi for till mig sedan och kollade kvalseriehockey mellan AIK-Växjö där AIK vann. Jag nickade till flera gånger under tredje perioden. Sedan hämtade Erik och MT varsin pizza och vi tre for till Tanos där vi bestämde oss för att kolla filmen Zombieland, fast den filmen kan jag skriva en recension om en annan gång kanske. Ska dock bara säga att den var riktigt skön!
Sedan hem och lite senare en promenad. Fan vad skönt det var!

En ny vecka har börjat. Jag är inne på min sjunde dag utan kolhydrater nu och det ska bli grymt skönt att få avsluta detta dumma, nästan på gränsen till idiotiska vad. Vadet avslutas efter midnatt vilket innebär att jag får äta som vanligt på tisdag. Gårdagen var nästan en plåga. Jag var så jäkla sugen på en cola igår! Men jag kunde inte bryta vadet. Får dricka cola på tisdag istället. Dock har jag en liten situation jag måste fundera lite över.

Ha en trevlig start på veckan!

Later.

P.S. Livet är fullt med överraskningar! Fick jag veta särskilt igår. Vad som är överraskningen avslöjar jag en annan gång.


Dag 5 utan kolhydrater plus Sammanfattning av högskoleprovet

  • Klockan 07:30 ringde alarmet imorse. Morsan ringde inte långt efter det för att försäkra sig om att jag var vaken. Helt otroligt att jag lyckades stiga upp.

  • Klockan 08:30 är jag, brorsan (Martin) och Sunken på plats för att få en introduktion.

  • 09:00 börjar första delen: mattedelen. Som väntat gick det väldigt dåligt. Dock så gick det 133% bättre än det gjorde igår när jag testade ett gammalt prov. Sedan var det ju hyfsat kul att få veta att brorsan hade spikat den delen...

  • Paus med kaffe och sedan runt 10:20 börjar nästa del: läsförståelse på svenska. Man kan inte tro att jag är svensk så dåligt som det gick. Dessutom var texterna kilometerlånga.

  • Mera kaffe och sedan: diagram. Gick hyfsat okej. Dock räknades inte den delen.

  • 12:50 - 14:00: lunch.

  • Direkt efter lunch: engelska läsförståelse och svenska ord. Svenska orden gick bäst. Slog brorsan med 1 poäng! Alltid något jag kan briljera med...

  • Mera kaffe och sen kom den diagramdelen som räknades. Gick betyligt svårare...

Det var sjukt jobbigt. Om jag kommer göra om det...? Kanske. Vem vet? Ska väl aldrig säga aldrig, men som det känns just nu: absolut inte! Nåja, strunt samma! Skönt att jag klarade av det. For sedan till Larssons och lirade lite CS samt hängde, käkade torrkött och en bit kykling. Ska snart dit igen.

Ha en trevlig lördag med mycket chips och sånt! Käka lite för mig också!

Later.

P.S. Efter en snabb kalkylering med brorsan visade det sig att jag hade 0,88. Har jag tur kanske jag får 0,9 tillslut.


Skriver högskoleprovet...

55896360aabd9fea13af549fa199cbe7.png

Skriver högskoleprovet för tillfället. Mattedelen är precis avklarad. Hur det gick? Bilden illustrerar hur jag tror det gick...


Dag 4 utan kolhydrater eller Högskolebekymmer

Än så länge överlever jag, men jag börjar bli sjukt less på detta. I övrigt idag så har jag bara tränat lite inför högskoleprovet imorgon. Till viken nytta, kan jag tänka så här i efterhand? Att veta exakt hur mycket åt helvete det kommer imorgon? Högskoleverket som utformar det här provet är, i mina ögon, überkräsna kossor hela bunten. Speciellt på mattedelen.

En bidragande orsak kanske är att jag är allmänt korkad, men det behöver inte de få veta. Hehe...

Jag tänkte att jag i alla fall skriver några rader så att ni vet att jag inte har begått självmord eller något i den stilen! Ha en trevlig fredagkväll med mycket chips och öl eller vad ni nu är sugna på! Själv ska jag dricka vatten och ta det lugnt, tror jag. Om jag inte far på gymmet...

Later.

P.S. Kollade lite grann av filmen Shutter Island hos Larssons igår. Synd bara att det inte gick att se hela filmen av någon anledning.


Dag 3 utan kolhydrater

God eftermiddag på er! Sovit gott i natt jag har även fast jag la mig runt halv 3 ungefär. Det hoppas jag att även ni har gjort. Sovit gott, alltså. För tillfället ligger jag i sängen och känner pyttelite magknip faktiskt. Ja, jag har käkat frukost nyss. Bacon och ägg. Jag kommer antagligen käka så mycket utav det den här veckan att jag antagligen kommer rygga tillbaka om jag kommer i kontakt med det efteråt.

Skämt åsido. Idag har jag absolut inga planer. Jag ska nog endast vara hemma och ta det lugnt. Steg ju upp för dryga 45 minuter sedan.

Ha en trevlig torsdag!

Later.

P.S. Kollade Beck - Pensionat Pärlan hos Jocke igår. För den som undrar.

Äntligen får...

0-513680e7b8fdaa2682bf2cba55660994.png

Äntligen får jag käka!


Dag 2 utan kolhydrater

God eftermiddag på er! Jag hoppas ni har sovit gott och att ni är mätta och glada. Jag har sovit gott, dock är jag riktigt hungrig och jag är varken glad eller sur utan mer... neutral. Efter jobbet igår for jag hem och kollade lite Chapions League-fotboll. Messi lekte mot Arsenal. 4 mål?! Det är grymt.
Hursomhelst, jag är inne på min andra dag av mitt löfte. Än så länge klarar jag väl mig, bortsett från att jag är riktigt hungrig. Efter jobbet igår käkade jag tre tuggor lamm, ett ägg (tänkte äta två, men när jag skalade ena ägget för det sönder så jag kastade ägget) samt fem skivor prickig korv. Det var min middag mer eller mindre.

När jag steg för snart två timmar sedan (chefen ringde och frågade om jag kunde jobba) var min situation inte desto bättre. Jag fick i mig en skiva prickig korv. Inte för att jag inte var hungrig, men dels på grund av bristande fantasi, dels på grund av brist på tid. Just i den situationen fanns det inte särskilt mycket jag kunde göra. Jag känner mig oerhört begränsad och det stör jag mig väldigt mycket på.

Nu sitter jag i alla fall på jobbet igen. Kanon! Nu har jag i alla fall fått i mig första koppen kaffe så jag är inte alltför irriterad över situationen jag har försatt mig i.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Later.

P.S. Sedan en halvtimme tillbaka ungefär har jag drivit med Jocke om att jag är i Köpenhamn. Antingen så är Jocke väldigt korkad som fortfarande tror att jag är i Köpenhamn, eller så har han redan genomskådat det och försöker få mig att försäga mig. Ibland har jag kul, riktigt kul! ;)

Born In The U.S.A.

Som jag lovade senaste gången jag publicerade ett musikinlägg så lovade jag att nästa inlägg skulle tillägnas Bruce Springsteen-fans bland min lilla skara med läsare. Tja, jag ska inte taskig och bryta det löftet. Min personliga relation till Bruce Springsteens musik, hur skulle jag vilja beskriva den? Ytlig kanske är det bästa ordet i det här sammanhanget. Jag har hört en del av hans musik genom åren, och egentligen har jag aldrig haft någonting emot hans musik heller. Det har bara fallit sig naturligt att jag inte har lyssnat/diggat på Bruce så mycket.

Fast under senaste tiden har det börja smyga sig lite närmare. Bruce-suget, alltså. Den låten jag gillar mest? Inte helt onaturligt blir mitt svar Born In The U.S.A. Det är ju klart att han har många andra bra låtar, men personligen fastnar den här bättre. Kan bero på trumtakten är så jäkla... skön. Känns mäktigt på något sätt. Bevis för min teori angående den mäktiga känslan ser ni på detta klipp.

Nåja, studioversionen är också bra. Here it comes!


Born down in a dead man's town
The first kick I took was when I hit the ground
You end up like a dog that's been beat too much
Till you spend half your life just covering up

Born in the USA
I was born in the USA
I was born in the USA
Born in the USA

Got in a little hometown jam
So they put a rifle in my hand
Send me off to a foreign land
To go and kill the yellow man

Born in the USA
I was born in the USA
I was born in the USA
I was born in the USA
Born in the USA

Come back home to the refinery
Hiring man says, 'son if it was up to me'
Went down to see my V.A. man
He said, 'son don't you understand'

I had a brother at Khe Sahn, fighting off the Viet cong
They're still there, he's all gone
He had a woman he loved in Saigon
I got a picture of him in her arms now

Down in the shadow of the penitentiary
Out by the gas fires of the refinery
I'm ten years burning down the road
Nowhere to run, ain't got nowhere to go

Born in the USA
I was born in the USA
Born in the USA
I'm a long gone Daddy in the USA
Born in the USA
Born in the USA
Born in the USA
I'm a cool rocking Daddy in the USA

Dag 1 utan kolhydrater

Efter besvikelsen jag kände gentemot Djurgården igår kollade jag, Boris, Elin, Jocke och Jennifer Rush Hour 3. Chris Tucker och Jackie Chan underhöll mig, ungefär likadant som de gjorde i första och andra filmen.

När klockan ringde klockan 11:30 idag trodde jag minsann inte att jag en och en halv timme senare skulle sitta på jobbet. Då en i personalen är sjuk så fick jag hoppa in istället. Grymt! Naturligtvis har det inte hunnit hända särskilt mycket än så länge och det kommer säkert inte hända särskilt mycket idag heller. Jag försöker bara överleva första dagen utav sju. Jag tänker i alla fall inte jobba utan mitt kaffe, den saken är klar!

Ha en trevlig tisdag!

Later.

Ett inlägg mitt i natten eller Kolhydratbrist

Ett inlägg mitt i natten. Bomben sprack, Djurgården torskade samtidigt som de inte lyckades göra ett enda mål på hela matchen. INTE ETT ENDA MÅL. PÅ 60 MINUTER.

Jag är fortfarande i chocktillstånd. Som grädden på moset förlorade jag mitt vad. Vadet i sig handlade helt enket om följande: om Djurgården inte gjorde något mål under hela matchen skulle jag avstå kolhydrater i en hel vecka. Nu blev det som det blev vilket innebär att jag måste infria min del av vadet, nämligen just att avstå från kolhydrater i en hel vecka. Det kommer ju inte vara nådigt hur cranky jag kommer vara i en veckas tid.

Skämt åsido, kolhydraterna kommer att saknas.

Old School

Ni ska bara veta hur trött jag antagligen kommer att bli inom loppet av några timmar! Jag hade sjukt svårt att somna igår. När brorsan (Martin) kom hem vid tvåtiden tänkte jag att det var lika bra att lägga sig. Sagt och gjort... trodde jag. Rätt som det är så var klockan fem och jag låg fortfarande vaken. Jag tror att det beror på att jag började fundera på en massa olika grejer. Alltifrån Foo Fighters till bloggdesigner han jag tänka på innan jag tillslut slocknade någon gång efter fem, fast kommer inte ihåg exakt.

Nåja, jag borde kanske ha somnat tidigare med tanke på att jag fortfarande var lite sliten från lördagen samt att jag hade jobbat. Angående jobbet så gick bra. Dock hade någon vält en papperskorg innehållande bananskal, papper samt snusprillor på golvet i ena omklädningrummet. Detta resulterade i att jag släpade med mig alla som hade badat under kvällen och såg till att de plockade upp skräpet. Visst, jag kanske gör en höna av en fjäder, men lite skräp kan man väl i alla fall plocka upp ifall man har vält ut på golvet. Någonting ska man väl lära sig.

Nåja, strunt samma. Nu spelar det absolut ingen roll längre. Vi ser framåt och försöker ha kul! Jag har haft en helt okej dag hittills:

  • Jag har käkat ägg och bacon till frukost.
  • Jag har lirat lite NHL '10.
  • Jag har varit till kiosken för att tippa samt köpa en Dr Pepper och en Wiener Melange.
  • Jag har kört omkring på byn en stund.
  • Jag har plinkat lite på guran samt haft besök av Boris, Larssa "Old School" (mitt nya smeknamn åt honom), Pantzares och Fanny.

Snart är det dags för fotboll! Jag ska vara åskådare när Pajala spelar mot Korpis (Korpilombolo för den som undrar) klockan sex. Sedan hoppas jag att Bomben går in samt att Djurgården vinner i Linköping ikväll! Eller hur?

Ha en fortsatt trevlig måndag och hoppas att det hittills har varit en bra start på veckan!

Later.


Den 4 april 2010, söndag

Jag har verkligen varit slö på att skriva på sistone och jag tänker inte skriva så mycket idag heller. Ska bara skriva att jag hade i alla fall rätt så kul igår. Kan tycka att förrahelgen var snäppet roligare, men det var faktiskt mer folk ute igår. Mer folk=bättre drag. Jag hjälpte till och med en äldre man att komma upp efter att han hade ramlat. Han var lite... överförfriskad.

Dagens stora överraskning skulle väl vara att jag faktiskt jobba ikväll på badhuset i samband med ett LAN som har arrangerats i dagcentrat. Alltid bra att få jobba!

I övrigt händer inte så mycket mer tror jag. Ha en trevligt återhämtningsdag till alla er som var ute igår! Ni andra får ha en trevlig söndag!


En bild från februari någon gång. Fullt upptagen med att imitera Michael Jackson.

Later.

Den 3 april 2010, lördag

Påskafton. För mig så innebär det följande (i kronologisk ordning):

  • Raka mig.
  • Eventuellt spela lite NHL '10.
  • Äta påskmiddag.
  • Dricka lite god dricka.
  • Hoppas att detta blir en rolig kväll.

Vad ni än planerar att göra denna påskafton: ha en trevlig lördag!

Later.

P.S. Ni som är nyfikna på gårdagen så kan jag säga att jag agerade lite chaufför samt kollade filmen The 40-Year Old Virgin. Sjukt kul! Det var längesen jag såg den senast.


Ett till...

0-472046c2c3a4290ee9c3900c64e27d16.png

Ett till gymbesök måste jag ju hinna med innan veckans slut. Har inte gjort särskilt mycket idag.


Dave Grohls kaffemissbruk



Dave Grohl, sångare i Foo Fighters och för närvarande trummis i sitt sidoprojekt Them Crooked Vultures, har visst varit en jävel på att slurka i sig kaffe. I alla fall i den här videon. Josh Homme, sångare i Queens Of The Stone Age, beskriver Daves "missbruk" och och drar en parallell till ifall han skulle dricka lika mycket kaffe skulle han tillslut skrika efter "decaf".

Personligen tycker jag videon är jävligt härlig! Dock får jag lite dåligt samvete då han for till sjukhus för sina överdrivna mängder kaffe. Nåja, han mår bra nu, hoppas jag.

Såhär i efterhand börjar jag faktiskt fundera över mitt kaffeintag. Inte för att jag dricker lika mycket kaffe som Dave Grohl gjorde, men ändå.

Den 1 april 2010, torsdag

Jag ska nog försöka bli av med ovanan att snooza på morgonen. Det tjänar ju ändå ingenting till. Blir ändå bara stressad. Jag skulle vara på jobbet tolv och innan dess skulle jag hinna avverka ett besök på Systemet. Som tur var lyckades jag, men det var ju så sjukt mycket grejer jag hade att kånka på. Nåja, skitsamma! Jag tappade ju ingenting i alla fall. För närvarande sitter jag på jobbet och har för ett tag sedan avslutat min första kopp kaffe. Big surprise, huh? Nej, jag tänkte väl det. Kom att tänka på att jag måste fixa någon form av lunch om några timmar. Förhoppningsvis har Konsum rostbiffsallad jag kan tjacka... Tjacka? Det är inte särskilt ofta jag skriver det ordet. Är det så man stavar det? Låter som att du ska vara så i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Later.

RSS 2.0