För tillfället skriker jag av lycka inombords

Om jag hade befunnit mig i ett ljudisolerat rum, där jag kunde skrika hur högt jag ville utan att störa andra... ja, då hade jag antagligen gjort det vid det här laget! Anledningen?

JAG HAR FÅTT TID PÅ AMBASSADEN!!! Nästa veckas torsdag för att vara exakt!

Snacka om att stenar faller från hjärtat! Nu kan jag sluta oroa mig. I alla fall för en liten stund!


En del att tänka på

Kort sammanfattning av gårdagen då jag har annat att tänka på:

  • Fyllt i lite formulär och fixat lite smått med packningen (kan vara på väg nästa helg).
  • Spelat CS i vanlig ordning hos Larssons. Gick väldigt bra där ett tag.
  • Snurrat runt med Passaten.
  • Spelat Star Wars: The Force Unleashed. Kom på mig själv att jag inte har gjort det på länge. Kom förbi ett jobbigt i sista banan, men nu kan det ta mig fan bara bli ännu jobbigare.

Kortfattat inlägg av en kille med en del att tänka på. Ha en trevlig fredag!

Later.


Den 29 juli 2010, torsdag

Hej. Jag tänker inte vara långdragen med detta inlägg. Inte för att jag inte vill, men för att jag inte orkar. Igår kväll var jag i vanlig ordning hos Larssons och lirade CS. Och... ja, det var väl bara det egentligen. Ja, och sedan körde jag en sväng med Passaten.

Ha en trevlig torsdag!

Later.


Den 28 juli 2010, onsdag

Goddag! Man skulle kunna säga att jag är lite sliten efter gårdagens bravader. Jag lyckades med konststycket att somna efter halv elva igår kväll. I och för sig vaknade jag lite av och till fram till klockan halv sex på morgonen. Då bestämde jag mig för att gå över till bortre änden av huset för att lägga mig i sängen där. Detta på grund av att jag hade en massa prylar på sängen som jag inte ides plocka undan.

Lyckat, va?

I övrigt gjorde jag inte mycket igår kväll. Har plockat fram resväskan och börjat packa lite smått. Jag kallar denna packningen för Packning Beta eftersom det är min slutgiltiga packning. Den slutgiltiga packningen kommer att heta... inte helt överaskande Packning Alpha. Det känns som att allting håller på att dra ihop sig, men samtidigt känns det som att jag fortfarande väntar. Väntar på en massa jävla skitgrejer. Jag förstår fortfarande inte hur jag ska hinna få tag på en tid på Ambassaden. Den som lever får se, antar jag.

Ha en trevlig onsdag!

Later.

Kommer jag hinna få en tid på Ambassaden nu?

Shit vad jag är trött. Har varit vaken sedan tjugo över sex i morse. Varför? Jo, var tvungen att åka till Haparanda för att fixa nytt pass. Så jag och morsan brummade iväg till Haparanda och tillbaka - motsvarande ungefär en tredjedel av sträckan till Stockholm - bara för att ta två bilder, ge mitt telefonnummer och fingeravtryck samt skriva min namnteckning. Känns onödigt att ha gjort detta med tanke på att jag smidigt hade kunnat fixa detta själv och skicka med post. Alltså, istället för att åka ca 36 mil fram och tillbaka.

Nåja. Säkerheten måste spela någon roll i alla fall.

Det som var något underhållande, i alla fall på hemresan, var att lyssna på P1. Folk ringde in och snacka om lite allt möjligt. Det var en kvinna som argumenterade emot homosexualitet och blev fullständigt ägd av så väl radioprataren (för övrigt är det en jävligt skön människa, den där Täppas Fogelberg) som av en annan kille som ringde in. Det var lite underhållande att lyssna på. Nu tänker jag absolut inte starta upp en debatt om homosexualitet. Det har jag varken ork eller lust med. Folk får tycka och känna hur de vill.

I vilket fall som helst, nu sitter jag återigen på jobbet och försöker läsa igenom en checklista inför besök på ambassaden. Det stämmer. Det har kommit nu. Det officiella antagningsbeskedet och mitt I-20 formulär har skickats till storebrorsan i Stockholm för att så snabbt som möjligt få det, så att det i sin tur kanske går lite snabbare att hinna boka tid till ambassaden. Hur det kommer att gå? Jag har svårt att föreställa mig att det ens kommer vara möjligt. Man får väl hoppas, helt enkelt. Det sägs att hoppet är det sista som överger en. Man får väl lov att hoppas att så är fallet även den här gången. Fortsättning följer...

Nu ska jag sluta svamla. Ha en trevlig tisdag!

Later.

Ps: Glömde nästan fullständigt bort att berätta vad jag gjorde igår! Var och käkade thaikäk med Tobbe efter jobbet och senare under kvällen kollade vi Kill Buljo. Ja, fy fan vilken härlig film det är alltså!

Burn It To The Ground

Utöver Foo Fighters (som jag kan medge har fått alldeles för mycket svängrum i bloggen) så lyssnar jag på annat. Alltså, jag lyssnar inte bara på Foo Fighters som man skulle kunna tro. Jag lyssnar även på Nickelback. Och en massa andra band/artister. Här kommer en låt med just Nickelback. Som är bra.




Well it's midnight, damn right, we're wound up too tight
I've got a fist full of whiskey, the bottle just bit me
Ooooooooooooooohhhhhhhhhhh
That shit makes me bat shit crazy
We got no fear, no doubt, all in, balls out

We're going off tonight
To kick out every light
Take anything we want
Drink everything in sight
We're going till the world stops turning
While we burn it to the ground tonight
Ooooohhhhhhh

We're screaming like demons, swinging from the ceiling
I got a fist full of fifties, tequilia just hit me
Ooooohhhhh
We got no class, no taste, no shirt, and shit faced
We got it lined up, shot down, firing back straight crown

We're going off tonight
To kick out every light
Take anything we want
Drink everything in sight
We're going till the world stops turning
While we burn it to the ground tonight
Ooooohhhhhhh

(Guitar Solo)

Ticking like a time bomb, drinking till the nights gone
Well get your hands off of this glass, last call my ass
Weeelllll no chain, no lock, and this train won't stop
We got no fear, no doubt, all in, balls out

We're going off tonight
To kick out every light
Take anything we want
Drink everything in sight
We're going till the world stops turning
While we burn it to the ground tonight

Ooooohhhhhhh

We're going off tonight
To kick out every light
Take anyything we want
Drink everything in sight
We're going till the world stops turning
While we burn it to the ground tonight

Den 26 juli 2010, måndag

Ännu en ny vecka har påbörjats på jobbet. Det blir... min åttonde vecka i rad nu! Pengar kommer nog rulla in nästa månad.

Fast nu kanske ni skiter i det. Ni kanske istället undrar varför jag inte har uppdaterat något under helgen? Jag har inte haft lust helt enkelt. Vad skulle jag skriva? Att jag har spelat CS så gott som hela tiden? Att jag efter jobbet i fredags grillade och drack lite med Boris och Elin? Att jag har spelat poker? Där har ni den korta versionen på min helg. Gick snabbt att skriva, va?

Ha en trevlig måndag!

Later.

Chad Vader

De senaste veckorna har jag kollat Chad Vader. För de ovetande individerna som inte har en aning om vad jag menar... kolla in det här. Snälla! Ni ångrar er inte efteråt... kanske.



Ps: Förhoppningsvis fortsätter ni kolla. Alla andra avsnitt finns på Youtube.

Ta mig i TV-spelskragen

Äntligen är datorn tillbaka i badmästarkontoret! Som jag har saknat den.

I övrigt: goddag! Efter jobbet igår städade jag i drygt en och en halv timme för att senare under kvällen sticka till Larssons för ett nytt parti CS. Det fanns stunder då det gick riktigt bra och stunder där ingenting gick som det skulle. Måste kanske ta mig i kragen genom att ta en paus från CS och fokusera på Star Wars: The Force Unleashed. Det ska tilläggas att jag lirar på svåraste svårighetsgraden. Har nyligen kommit till sista banan där man hamnar i en stor hangar med en massa sjukt jobbiga fiender. Som en extra finne i röven dör man sjukt lätt. Det finns inte nog med ord för hur mycket jag kommer att svära över/förbanna spelet på väg mot mitt slutgiltiga mål: varva spelet. Förhoppningsvis innan jag åker iväg någonstans.

Nog om mig och min gårdag nu. Hoppas att ni får en trevlig fredag!

Later.

Ps: Om snart 6 timmar tar jag HELG! Gud vad underbart skönt det kommer att bli!

Den 22 juli 2010, torsdag

Hej! Sitter på jobbet som vanligt och väntar. Väntar på formuläret och att saker och ting ska gå lite snabbare än det gör för tillfället. Utöver det... inte särskilt mycket. Var till Larssons igår och lirade CS (Counter Strike för ovetande). Det var kul, men slitsamt.

Har inte så mycket mer att skriva egentligen. Ha en trevlig torsdag!

Later.

Städa bör man, annars arkebuseras man

Någon gång då och då måste man väl antagligen städa. Den här gången är det inte bara diverse småplock. Allt från mitt rum ska tömmas och allting ska dammsugas och dammtorkas och putsas etc. Jag har hållit på i drygt en och en halv timme hittils (mellan 20:00-21:30), och jag måste säga att jag hittils är ganska nöjd med åt vilket håll det är på väg.


Garderoben är tom. Eller ja, förutom galgarna som inte syns på bilden.


Jag vet. Inte världens trevligaste grej att kläder ligger på golvet, men skit samma. Den där högen ska tvättas.


Skrivbordet är tömt till största delen. Samma sak med byrån. Fortsättning följer nog imorgon.

Måste bara tillägga att senaste gången jag började städa lika ordentligt som nu var i... jag vill minnas att det var februari. Har ett inlägg någonstans, men jag hittar inte det nu. Skit samma, ska sticka till Larssons nu och lira CS. Har inte gjort det sedan början på några månader nu!

Later.

Den 21 juli 2010, onsdag

Positiva och negativa saker hittills idag:

Positiva

  • Mitt I-20 formulär som jag måste ha för att boka tid på Ambassaden är på väg.
  • Jag fick lugnande besked från IBS att det kommer att fixa sig. Vi får hoppas på det.

Negativa

  • Det kommer bli jävligt jobbigt att få tag på tid på Ambassaden.
  • Det kommer ta tid innan jag får min nya dator.

Hur fan ska jag hinna? Fortsättning följer. Ha en trevlig onsdag under tiden.

Later.


Den 20 juli 2010, tisdag

Goddag! Gårdagen på jobbet gick väl sådär. Gjorde ett litet misstag, men man lär väl sig något nytt varje dag. Efter jobbet i alla fall var det riktigt kul. Stack till Tobbe så snart jag hade varit hemma och duschat. Vi bestämde oss för att fixa käk. Våran tanke var: thaikäk! Men då visade det sig att de håller på med reparationer under hela veckan så det blev ingen thai för oss. Obsceniteter växlades oss emellan på grund av detta. Det fick bli Frasses istället. Det funkade väl minst lika bra. Sedan satt vi mest och glodde en massa grejer på både TV:n och Youtube och hade jävligt kul, helt enkelt.

Det var min resumé av gårdagen. Ha en trevlig tisdag!

Later.

Den 19 juli 2010, måndag

Goddag! Ytterligare en ny arbetsvecka har inletts. Detta innebär för min del min sjunde raka vecka på badhuset. Helt sjukt vad pengarna kommer att rulla in sen. Ska inte skriva så mycket då jag har folk i baljan. Igår drog jag mig mest hela dagen i sängen och så spelade jag som vanligt SW: TFU (ni borde ha koll på vad jag syftar på vid det här laget). Senare på kvällen var jag hos Larssons och kollade Snabba Cash. Den var betydligt bättre än jag minns att den var.

Hittills har jag bara hunnit vara på banken för att sköta lite med betalningar etc. och anlänt till jobbet.

Ha en trevlig måndag!

Later.

Ps: Jag hade grymt svårt att somna i natt. Jag gjorde misstaget att kolla på bilder innehållandes thaimat som jag hade tagit. Inte så rutinerat kan jag tycka.

Nattinlägg

God kväll! Jag måste ju få till åtminstone ett inlägg under helgen. Ledig från jobbet och har inte gjort mycket. Igår kollade jag en b-rulle vid namn Kill Or Be Killed och lirade en del Star Wars också. Ungefär samma har jag gjort idag, fast idag kollade jag American Revenge. Sådär lagom kass, fick sitta och garva lite grann också. Och ännu mera Star Wars då. Såklart. Imorgon (söndag) får vi se vad det blir att hitta på.

Ha en trevlig helg!

Later.

Kolla vad jag käkar! Yummy!

20100716615 (MMS)

Kolla vad jag käkar! Yummy!


Thaikäk efter jobbet? Hmm...

Goddag! Sitter för närvarande i personalrummet och använder datorn samt käkar lunch, som idag består av korv och potatis. Datorn är seg, men ska försöka så gott jag kan för att få ihop några meningar. Efter jobbet igår hände det inte så värst mycket. Spelade lite poker (åkte ut på åttonde plats av fjorton tror jag), gled lite vespa och lite Passat. Som sagt, inte så värst mycket. Om ca 4 timmar tar jag helg, och fy fan vad skönt det ska bli! Tänker nog fira genom att fara och käka thai efter jobbet. Helt otoligt att jag bara har varit där en enda gång sedan de öppnat. Skandal ju!

Nåja, nog med tjat från mig. Ha en trevlig fredag och trevlig helg!

Later.

Gud vad jag har grejer att fixa

Hejsan! Datorn i kontoret vägrar fungera så har inte kunnat blogga. Sitter i andra kontoret för tillfället, men jag har folk att hålla koll på så hinner inte skriva särskilt mycket. Tänkte bara ta om att jag lever och så vidare. Nu måste jag sticka och fixa med andra grejer.

Ha en trevlig torsdag!

Later.

Den 13 juli 2010, tisdag

Jodå! Ni slipper inte mig så jäkla enkelt! Nu är jag tillbaka igen efter några dagars uppehåll, och riktigt skönt har det varit måste jag säga. Sedan är det ju också så att jag knappt har haft tid. Det har varit full rulle nästan hela tiden så därför tänker jag ge en kort sammanfattning (i punktform) av dagarna som varit.

I fredags gjorde jag följande:

  • Lyckades varva The Force Unleashed. Nu ska jag klara det på absolut svåraste... om det går, vill säga.
  • Varit ute och gått omkring på marknaden som var inne i centrum under helgen. Kämpat för att inte köpa någon Michael Jackson-tavla för 300 spänn av en man som sålde barspeglar och sådana artiklar. Jag ville faktiskt ett tag, men jag var inte helt övertygad.
  • Återupptäckt hur jäkla kul det är att köra moped, eller Vespa om man så vill. Vilken frihetskänsla!
  • Badad utebastu med Boris och druckit lite nödraketer dels för att värma upp inför lördagen, dels för att fira Boris som fyllde 20 tidigare under förra veckan.
  • Sedan var det dags för utgång. Jag tycker inte riktigt om marknadspriserna på krogarna. Det är liiiite för dyrt. Men skit samma, det är marknad en gång om året.

Det var fredagen det! På lördagen däremot blev det lite intressantare:

  • Storebrorsan (Per) kom hem! Det var kul!
  • Vid halv sju, sjutiden for alla bröderna till våran kusin Niklas för att närvara på en kusinträff. Vi käkade god mat, drack god dryck och hade riktigt trevligt måste jag säga.
  • På väg till krogen fastnade jag en stund hos ett gäng tjejer som hade fest. De höll på och sjunga schlager, tror jag. Typ Carola.
  • Väl inne på krogen var det riktigt kul! Träffade en massa folk både i öltältet och nere på dansgolvet, fortsatte dricka, tände på en cigarr, käkade ganska god hamburgare med strips mitt i natten. Sedan tog det ett bra tag innan jag kom hem. Kom hem vid fem. Då var det sängen som gällde.

Söndagen handlade om återhämning, men inte enbart:

  • Plinkade gitarr.
  • Skurade på jobbet på kvällen.
  • Kollade VM-finalen. Grattis till Spanien antar jag!
  • Köpte en lott med chans att vinna 50.000 kr. Nog för att jag inte kommer att vinna, men man får ju bidra till fotbollen i Norrbotten på något sätt. Dragningen sker till helgen... tror jag?
  • Körde lite mer Vespa! Och kollade när Larssons och Jennifer sparkade lite boll.

Måndagen var jag tvungen att stiga upp lite tidigare än vanligt. Varför? Jag skulle sticka till Muodoslompolo och hälsa på.

  • Det var dessutom därför jag skurade på söndagen. Så att jag kunde ta ledigt igår.
  • På väg dit stötte jag på en massa vägarbeten. Och några renar.
  • Väl framme dricker jag och Anna lite kaffe.
  • Sedan var det dags att nörda lite TV-spel. Jag och Anna konstaterade att Kane & Lynch: Dead Men var ett riktigt dåligt spel. Eller ja, i alla fall jag.
  • Runt fyratiden sticker vi över gränsen (till Finland då) för att käka på Kammari. Det är mer än ett år sedan jag var där för första gången, men stället såg exakt likadant ut. Härligt. Jag beställde någon lövbit med pommes och sallad. Grymt gott!
  • När vi blev less på att hänga i Finland åkte vi tillbaka till Sverige. Vi tog en liten promenad och hälsade på Tobbe ett tag. Dock var han alldeles för seg efter helgens bravader så vi lämnade honom ifred sen.
  • Sista timmen går åt till att spela ännu mer TV-spel.
  • När det var dags att åka hem åkte jag tillbaka via finska sidan eftersom de har lite bättre vägar. Såg djävluskt många renar. Och så höll jag nästan på att somna bakom ratten.
  • Väl hemma så bestämmer sig jag och storebror att kolla Step Brothers då han aldrig hade sett den. Det visade sig vara ett säkert kort.
  • Och hur kan man avrunda kvällen/natten på ett bättre sätt än att köra vespa? Nä, just det. Var väl det jag tänkte.

Sådär! Nu är jag ikapp igen. Nu är allt som vanligt igen. Och just precis som vanligt har inte särskilt mycket hunnit hända än så länge på jobbet. Vad som händer ikväll återstår att se, men jag ska kanske kolla film med båda brorsorna.

Hoppas att ni har haft en trevlig helg! Det har jag haft i alla fall.

Later.

Ps: Fan också! Jag glömde ju fullständigt bort att nämna att brorsan tog med sig ett nytt spel som en kompis till honom hade fixat. UFC Undisputed 2010 heter spelet. Jag och brorsan testade det en stund. Vi hann spela tre träningsmatcher. Jag vann samtliga. Fast det är ju klart; skulle inte förvåna mig om han så småningom krossar mig fullständigt.


Den 8 juli 2010, torsdag

Howdy! Har inte mycket vettigt att skriva idag heller. Igår efter jobbet städade jag ett tag och sedan spelade jag lite Star Wars: The Force Unleashed igen. I övrigt: inte så mycket mer. Efter idag tar jag HELG! Dra åt helvete vad skönt det kommer bli.

Ha en trevlig torsdag!

Later.

Jäkla fint väder vi har. Dags att börja sk...

20100707608 (MMS)

Jäkla fint väder vi har. Dags att börja skura!


Oinspirerad till tusen

Goddag. Jag har inte särskilt mycket vettigt att skriva idag känner jag. I och för sig har jag väl inte haft det på länge, och idag är väl inget undantag. Jag vet inte. Orden vill inte riktigt komma som de brukar göra. Jag känner mig fullständigt oinspirerad. Det enda som händer i mitt liv just nu är en enda lång väntan. Väntan på att allting förhoppningsvis fixar sig till det bästa. Om jag känner mig själv rätt så kommer det att gå över, dock vet jag inte när. Vi måste helt enkelt vänta och se.

Under tiden som jag måste vänta sitter jag på jobbet och avverkar min femte raka arbetsvecka. Om sanningen ska fram: jag längtar redan tills jag slutar för dagen. Då ska jag barrikadera mig framför Xboxen och spela Star Wars: The Force Unleashed som jag återupptäckte under gårdagen.

I övrigt, tills jag har fått ordning på mitt liv får ni stå ut med korta inlägg. Ha en en trevlig onsdag.

Later.


Snabba på, CSN

Goddag! Igår var var jag på lite halvdassigt humör efter tandläkarbesöket och jobbet, men idag mår jag bättre. Har nyligen ringt till CSN igen och frågat om mitt intyg. Det var visst på väg. Godkänt var det också. Det är alltid någonting bra, antar jag. Och till helgen är det marknad och kusinträff. Ser fram emot helgen.

Men innan det ska jag klara av några arbetsdagar. Ha en trevlig tisdag!

Later.

Ps: Tog en liten promenad igår. Eller liten och liten, gick till Autiobron. Den ligger runt 6-7 kilometer hemifrån. Jag gör nog aldrig om det om det är så mycket myggor och knott utomhus.

Den 5 juli 2010, måndag

Det stämmer. Jag är inne på min femte raka arbetsvecka. Shiet vad pengarna kommer att rulla in sen. Gud vad slitet, men vad gör man väl inte för pengarna? Kan vara bra att ha.

Ha en trevlig måndag!

Later.

Ps: Ursäkta min fåordighet. Jag har inte särskilt mycket intressant att skriva om just nu. Igår var jag hos Larssons igen. Vi kollade filmen The New Daughter. Den var riktigt kass måste jag säga. Den här filmen såg till att Halloween: Resurrection höjde sin standard något.

Ps2: Boris fyller år idag. Grattis!

Den 4 jul 2010, söndag

God kväll! Ber om ursäkt för att det blev en sådan liten rad igår. Igår var jag nämligen hos Larssons där jag bastade, kollade VM-fotboll samt grillade och drack lite god dryck. Det var trevligt, men jag blev riktigt trött under kvällen. Jag lyckades till och med somna en liten stund, och sedan vaknade jag med en ihållande huvudvärk så jag gick hem. Det kändes lite märkligt att jag gick hem vid midnatt. I och för sig började vi tidigt, men annars brukar jag sticka hem i alla fall efter halv tre på natten.

Idag har jag hittills hunnit fara och käka bakiskäk (as usual) på Frasses, kollat lite på Wimbledon-finalen, lite på Titanic samt ett avsnitt av Rena Rama Rolf. För tillfället är jag hemma, men snart ska jag nog till Larssons igen. Får se vad det blir att hitta på.

Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

Later.

Ps: För övrigt så är det USA:s national dag idag. Happy fourth of July!

I´m busy

Jag har andra grejer för mig just nu. Skriver några fler rader imorgon istället.

Later.

Gunman

För lite omväxlingsskull lägger jag inte upp Foo Fighters utan den här gången:

*trumvrivel*

Them Crooked Vultures!

Nu kanske ni undrar: vilka fan är det? Svar: ett band bestående av Dave Grohl (Foo Fighters), Josh Homme (Queens of the Stone Age) och John Paul Jones (Led Zeppelin). Har lyssnat på några av deras låtar och jag får väl lov att säga att några av dem är rätt sköna. Som denna låten!

Texten orkar jag inte slänga upp idag. Det räcker med all den skit som jag skriver.



Varför kan inte Tobey Maguire bara komma tillbaka?

Gårdagen var ungefär likadan som den har varit många dagar nu, fast lite annorlunda ändå. Spelade lite poker efter jobbet, och senare stack jag till Larssons för några minuter av På Spåret och senare: The Big Bang Theory, de sista avsnitten av säsong 3. Vilken jävla serie det är! Dock har vi (i alla fall jag)inte sett alla avsnitt. Vi har några avsnitt kvar från säsong två som vi kan se fram emot.

Ikväll, om det tillåts, tänker jag banne mig käka thaikäk efter jobbet. Hoppas att de öppnar idag, den nya thairestaurangen! Och hoppas att det i så fall är grymt gott!

Ha en trevlig fredag!

Later.

Ps1: Läste precis här om Tobey Maguires ersättare som Spider-Man i nästa film. För det första: man kan inte ersätta Tobey Maguire som rollen av Spider-Man! Så låter jag som skeptiker, så vem vet? Kommer jag någonsin att bli motbevisad? Det återstår att se. För det andra: vem är den där snubben egentligen? Andrew Garfield? Aldrig hört talas om människan förut! Enligt IMDB så medverkar han i filmen The Imaginarium of Doctor Parnassus. Har inte sett den än så kanske borde jag se den för att få någon uppfattning om hur han gör sig på film. Men det kommer bli svårt att göra ett lika bra jobb som Tobey.

Ps2: Please, Tobey Maguire! If you´re reading this: COME BACK!

Slentrian?

Goddag! Gårdagskvällen spenderades hos Larssons återigen. Lirade lite Yatzy och kollade The Big Bang Theory. Utöver det hände det väl inte så mycket mer. Känns som att jag har hamnat i någon form av slentrian. Jag behöver nog lite ledigt. Helgen får duga. Jag ska visst jobba nästa vecka (förutom fredag) också. Och enligt chefen så ska jag jobba mer än så. Men det återkommer vi till en annan gång.

Nu måste jag lägga lite mer fokus på alla badgäster som är på plats. Ha en trevlig torsdag!

Later.

RSS 2.0