Några ord om Foo Fighters, midsommar och jobb

Jag vet, jag vet, jag vet.... Nu var det ett tag sedan jag skrev någonting överhuvudtaget. Jag skulle ha skrivit några rader i torsdags när jag kom hem från Stockholm, men jag började göra helt andra grejer istället och sedan har helgen präglats av andra aktiviteter som har tagit upp min tid.

Det jag helt enkelt kan säga om resan till Stockholm är att Foo Fighters var riktigt grymma! Stundtals lite väl högt ljud, men det var sjukt mycket ös. Många bra låtar och trevligt sällskap i form av båda bröderna Larssons, Jennifer, hennes kompis Ellen och Tom, en snubbe från Pajala.

Nu är det förvisso nästan en vecka sedan konserten, men här finns i alla fall en recension att läsa på Aftonbladet för intresserade.

På fredagen var det midsommarmiddag och fest som gällde. I övrigt har det inte hänt så mycket mer. Har mest blivit att ta det lugnt, kolla serier, spela lite TV-spel, plinka lite gitarr samt äta god mat.

Just nu sitter jag på jobbet igen. Vad som händer efter jobbet återstår att se, men om jag känner mig själv rätt blir det nog bara att ta det lugnt idag också.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Mot Stockholm

God dag! Efter några dagars inaktivitet sammanfattar jag vad som har hänt för att sedan vara inaktiv i några dagar, men det återkommer jag till senare i inlägget.

I söndags chillade jag mest. Jag, brorsan och Boris drog till Frasses någon gång under eftermiddagen och senare på kvällen. Sedan var jag väl mest hemma och chillade för att senare på kvällen fara ut och snurra med Passaten i ösregnet.

På måndag jobbade jag i vanlig ordning. Dagen flöt på i hyfsad takt och jag var på ganska bra humör. Ja, tills desss att jag läste ett jätteroligt mail från IBS. Jag kanske berättar mer om det en annan gång, men jag har inte tid just nu. Efter jobbet drog jag hem, käkade och surfade för att sedan dra till Larssons för att kolla lite CS-stream via SVT-play och sedan Foo Fighters: Live At Wembley. Var sedan ute och snurrade ett tag.

Så det för oss till tisdagen. Jag och bröderna Larssons håller på att packar för fullt. Anlednignen till detta? Vi drar till Stockholm ikväll för att se på Foo Fighters på onsdag. Det ska bli awesome!

Nej, nu måste jag dra! Ha en fortsatt trevlig dag! Jag hör av mig senast på torsdag när jag kommer hem.

Bloggbygget är i full gång

Var hälsade! Nu har det gått några dagar utan att jag har bloggat igen, men frukta icke! Jag kommer här med en färsk sammanfattning över vad som har hänt de senaste dagarna.

I torsdags efter jobbet drog jag till Larssons och lirade CS ett bra tag in på småtimmarna. Gick sedan hem och sov.

Blev väckt av brorsan och Boris ungefär vid 11:15, blev skjutsad till jobbet, avverkade arbetsdagen, drog hem och käkade, kollade filmen Mårgon Pålsson - Världsreporter hos Boris med Boris och Martin P för att sedan dra till Larssons för att kolla Pineapple Express och några avsnitt The Big Bang Theory.

På lördagen drog jag och kollade när OAFF spelade mot Lira BK i Aapua (det blev vinst), drog sedan hem och käkade för att direkt efter det ta en nap på ca en och en halv timme. Drog sedan till Larssons för att lira lite mer CS.

Och nu var jag ikapp igen. Det har faktiskt inte hänt så mycket mer än så.

Som ni nu kanske har börjat märka så ser inte bloggen inte riktigt klok ut, men jag jobbar på att den ska se någorlunda anständig ut så snart som möjligt. I övrigt hoppas jag att ni har en fortsatt trevlig helg!

Designbyte

Jag den senaste tiden börjat fundera över min bloggdesign. Med tanke på att jag inte längre är i staterna vore ett designbyte lämpligt. Därför har jag bestämt mig för att börja jobba på en ny design. Eller ja... i alla fall en ny header, ett nytt färgtema och en ny bakgrundsbild till att börja med. Sedan får vi se hur menyerna och måtten förblir likadana eller ej. Det är ingenting som jag har hunnit fundcera på desto mer.

Så håll utkik i framtiden!


Jag kommer faktiskt inte på någon cool rubrik idag

God dag! Fjärde arbetsdagen har påbörjats. Har käkat med Alexander samt druckit en kopp kaffe hittills. Igår efter jobbetdrog jag hem, käkade, rensade lite i köket, duschade, kollade Cannonball Run med Boris och Martin P, drog till Larssons och kollade när några grabbar lirade CS för att sedan dra hem och slagga. Eller ja... det tog ett tag innan jag slaggade. Jag fick något infall att börja experimentera med kameran mitt i natten.

Väckarklockan väckte mig några gånger mellan halv elva och elva, men av någon anledning somnade jag om. Vaknade sedan igen klockan 11:56. Då var det bara att slänga på sig första bästa plagg, plocka matlådan och hoppa på cykeln. Lyckades komma några minuter försent.

Mycket bra start på dagen, Anders. Mycket bra start på dagen.

Sedan har det inte hänt så mycket mer än det jag skrev i början av inlägget. Förvisso håller jag på med korsordet, men det har ju blivit standard, mer eller mindre.

I övrigt: ha en fortsatt trevlig dag!

Korsord kan vara väldigt jobbiga

God dag! Hälften av min första arbetsvecka är här. Hittills har det gått relativt smidigt utan några större problem. Det enda som har varit till besvär var att jag i måndags lyckades fixa ett rivsår på tummen på grund av slangen till högtryckstvätten. I vanliga fall hade detta aldrig hänt, men slängen har börjat nötas ut och koppartrådar (eller något annat material) spretar ut på sina ställen.

Utöver det så måste jag träna mer på Mario Kart. Så dålig som jag är nu är det nästan oacceptabelt.

En kort sammanfattning från gårdagskvällen, efter jobbet: rullade hem, käkade, slängde igång bastun, lirade Assassins Creed Brotherhood, bastade med Boris, brorsan och Martin P, snurrade en kort stund, kollade serien Columbo med farsan, läste lite för att sedan försöka lösa lite korsord innan jag stängde ner verksamheten för kvällen.

Vuxenpoäng för läsningen och korsordet? Tycker jag i alla fall.

Steg upp tidigare idag eftersom jag skulle vara på jobbet lite tidigare idag, närmare bestämt halv tolv istället för tolv. Än så länge är det ganska många som badar. En fritidsgrupp, tror jag. Andra koppen kaffe har påbörjats och hungern börjar slå till i i vanlig ordning.

Oavsett ifall ni har sommarlov eller jobbar för fullt: ha en fortsatt trevlig dag!


Ps1: När man håller på och löser ett korsord, hur jobbigt är det inte när man funderar jättelänge på någon ledtråd och inte listar ut vad det ska vara? Sedan kommer någon, vanligtvis i form av farsan eller chefen, och börjar rabbla upp en massa svar som är så uppenbara, men ack så svåra att överhuvudtaget tänka på. Det är väl egentligen det enda jag stör mig på vad gäller korsord.

Jag får nog ta och utveckla min vokabulär lite grann.

Ps2: Med lite hjälp från Leo fick jag till slut fason på dagens korsord i NSD.

Ps3: Det är exakt en vecka kvar tills jag står på Stockholms Stadion och lyssnar när Dave Grohl skriker i mina öron! Så jävla taggad!

Värk eller Hur Lite Mina Vader Egentligen Tål

God dag! Gårdagens arbetspass, som var det första på ungefär tio månader, flöt på ganska bra. Det var inte så värst många badgäster igår så man skulle kunna säga att jag fick en mjukstart. Skurade sedan på kvällen för att dra hem och käka innan jag bestämde mig för att spänna fast storebrorsans gamla inlines. Jag passade på att hämta cykeln jag tog mig till jobbet med. Lillebrorsan hade nämligen lämnat bilen i min ägo då han skulle iväg och spela fotboll i Boden.

Jag drog i alla fall och hämtade cykeln och på vägen hem stötte jag på Tobbe och Levi. Följde med de till kiosken innan jag drog vidare hem. Kollade sedan lite allsvensk fotboll med farsan en stund. Det var fint att se Djurgården spöa IFK Göteborg med 0-4 på bortaplan. Tog sedan en lång dusch, lirade lite Assassins Creed Brotherhood, hämtade brorsan, fotade lite samt läste en stund innan jag bestämde mig för att däcka.

Idag följde jag trenden jag startade igår: jag spände fast storebrorsans gamla inlines och rullade iväg till jobbet. Kom fram till badhuset med nöd och näppe då mina vader, i synnerhet min högra, inte verkar gilla den omilda behandlingen dels på grund av bristande påfrestning det senaste året, men dessutom från ett par alldeles för obekväma inlines. De är ju trots från 80- eller 90-talet.

Jag får väl ta och investera i ett par nya inlines. Nä, just ja. Jag har ju inte råd. Kan nästa månad eller så.

Har hunnit slänga i mig två koppar kaffe och har hållt koll på en stro grupp ungar som var och badade för ett tag sedan. Nu ska jag ta tag i dagens utmaning i form av korsordet i NSD.

Ha en fortsatt trevlig dag!

eHarmony Video Bio - En tjej i din smak?

Dejtingsajter är ingenting nytt. Personligen har jag ingen erfarenhet av nätdejting, men jag har aldrig hört talas om folk som har gjort videor till dejtingsajter förut. Det var innan jag såg detta klipp av tjejen Debbie som gör detta klipp för dejtingsajten eHarmony.

Det enda man egentligen behöver veta innan man ser det här klippet är att hon älskar katter. Väldigt, väldigt mycket. Väldigt underhållande! Enjoy!




Ps1: Jag är medveten om att det här klippet kan vara ett skämt. I vilket fall som helst är det humor. Om det är på riktigt tycker jag synd om henne att denna video sprider sig som en löpeld. Om det är ett skämt nominerar jag detta till ett av de roligaste klippen jag sett i år.

Till hennes försvar är hon ganska söt.

Ps2: Misstankarna är ganska starka om att det är fejk. Spana in den här länken nednför så förstår ni nog varför.
http://www.youtube.com/watch?v=lkbJdTeU-SM&feature=related

Back in business

God dag! Jaja ja! Jag vet att jag har varit ytterst slö på att blogga den senaste tiden, men det var jag i staterna också. Det enda ni egentligen behöver veta är att jag har mestadels chillat, kollat fotboll, kollat filmer, festat, käkat god mat, städat, rensat och säkert någonting mer. Fast det är ändå inte de sakerna jag vill lägga fokus på just i detta inlägg. Jag vill främst lägga fokus på följande:

I'm back as Lifeguard On Duty!

Dryga timmen av första arbetsdagen (på drygt ett år) har påbörjats. Hittills har det varit ganska chill. Jag har bara hunnit dricka två koppar kaffe och handla lite grejer på Konsum. Några ungdomar leker med kanoter i bassängen. Vad som händer under resten av dagen återstår att se.

Det var i alla fall bara det jag ville meddela för tillfället. Lite senare under dagen kommer jag att lägga upp ett till inlägg i kategorin humor. Ha en fortsatt trevlig dag!

I'm back, bitches!

God kväll! Nu har det förvisso gått en jävla massa dagar sedan jag kom hem till byn, men jag har bara varit upptagen med andra grejer som jag prioriterat framför bloggandet. Nåja, jag kan fortfarande konsten att sammanfatta gångna dagar.

Efter det senaste inlägget i lördags drog jag ut på en promenad för att utforska området runt Sundbyberg. Gick längs bygget av Tvärbanan som jag tror går mellan Sundbyberg och Alvik, men jag är inte helt säker. På vägen hem gick jag till en butik som hade Mountain Dew på burk. Passade på att köpa en burk och en påse Sourcream & Onion-chips. Burken gick dock på 15 spänn. Sjukt överpris i mina ögon, fast importpriser kanske spelar stor roll för det.

På vägen hem stötte jag på mina kusiner Niklas och Andreas samt Jaana. Vi drog hem till lägenheten, käkade lite pizza och kollade Champions League-finalen. Efter matchen beslutade jag mig för att ta en kvällspromenad för att avsluta en fin dag.

På söndagen drog jag till stan för att träffa Dan. Vi möttes upp på Sergels Torg och drog till Webhallens butik på Sveavägen en snabbis innan vi drog till KUngshallen för käk. Där mötte vi även upp med Anna, Daniel och Viktors kompis som var på besök i Santa Barbara för ett tag sedan, samt hennes kompis Emma. Efter maten drog jag, Dan och Anna till Slussen och slog oss ner vid en uteservering vid namn Bauer. Vi beställde in varsin Carlsberg och efter ett tag kom Benny, Dans kompis jag träffade i Las Vegas runt nyår, plus några till av Dans polare som hade varit på Ålandsfärja. Vi satt där ett tag och hade skoj. Sedan drog jag hem till Sundbyberg igen. Beställde den fetaste kebabrullen jag någonsin fått. Niklas och Jaana kom hem från Elitloppet. Jag däckade i soffan och vaknade igen runt elvatiden på kvällen. Började packa lite smått och somnade om igen.

Runt niotiden var jag på väg till Cityterminalen för att ta flygbussen till Arlanda. Väl på Arlanda, efter incheckningen och säkerhetskontrollen, käkade jag på Max samt surfade lite. Klockan 12:20 Lyfte planet mot Luleå och klockan 13:35 var jag framme. Hämtade mina väskor och träffade Boris och Larssa som skulle hämta upp mig. Vi drog direkt till Storheden för diverse shopping, sedan till Persön för käk och sedan brassade vi hem. Jag lämnade mina väskor hemma och drog sedan till Larssons för att överraska de. Det var ett fint återseende med Jocke, Erik, Robert och Falki. Sedan blev det några avsnitt Svensson, Svensson hos Elin och Johannes.

På tisdagen drog jag till badhuset för att diskutera jobb med Hasse. Han sa att jag kommer börja jobba 13:e juni ett tag framöver så det var ju skönt det. Gick sedan till Laestadiusskolan (min gamla gymnasieskola) för att spana in läget. Efter ett tag gick jag tillbaka till badhuset för att låna telefon för att ringa till Tobbe som jag inte hade sett på typ tio månader. Vi drog till honom, drack kaffe, snackade om lite allt möjligt, drog sedan och käkade thai för att sedan knalla hem till mig en sväng. Sedan drog vi iväg på en till promenad in mot byn och hem till honom. Jag gick sedan hem igen och chillade ett tag. Senare började jag värma upp oljan för bubbelbadkaret för jag kände mig stel i kroppen, nacken i synnerhet. Efter det drog brorsan med mig till byn en sväng (det blev längre än så) och sedan drog jag hem och gjorde te. Efter ett tag hämtade Boris och Larssa upp mig för att dra till Martin P och kolla VM-krönikan 2006 (tror jag), fast den fungerade inte riktigt som den skulle. Drog sedan hem och lade mig relativt tidigt.

På onsdagen hände det inte så överdrivet mycket. Det blev mest chill. Om jag minns rätt drog jag till Larssons på kvällen för att kolla filmen Unknown. Den var ganska bra faktiskt. Sedan blev det några avsnitt How I Met Your Mother innan det var dags att ta kväll.

På torsdag... vad fan gjorde jag på torsdag? Jag tror att jag i alla fall bastade med Boris för att sedan dra till Boris och Elin för att kolla filmen Wild Hogs. Drog väl sedan till Erik för att kolla HIMYM igen.

I fredags drog jag och käkade thaikäk med Boris och Elin till lunch, fast innan det var vi till Apoteket samt Sport & Sko-huset en sväng. Senare på kvällen blev det att chilla ganska länge innan vi kollade Sveriges match mot Moldavien. Senare drog jag till Erik för att glo HIMYM ett tag.

På lördagen vaknade jag till regn och stormvindar. Självklart hade jag glömt ta in lite tvätt också som jag var tvungen att hämta in. Det var så jävla kallt att jag fick ångest. Gick sedan in och duschade eller något i den stilen. Under eftermiddagen drog jag till moster Irene för att käka lite middag. Senare på kvällen kollade jag filmen Limitless med några pers. Den var faktiskt ganska bra. Sedan blev det HIMYM hos Erik i vanlig ordning blandat med NHL-hockey.

Och eftersom jag kollade NHL under natten var jag ganska sent i säng. Steg till slut upp ur sängen runt halv fyra på eftermiddagen, men jag hade faktiskt legat och dragit mig i sängen ett tag också. Har börjat lira Assassin's Creed Brotherhood under dagen. Senare på kvällen drog jag och tankade samt köpte lite godsaker från OK för att senare dra till Martin P med Boris för att kolla VM-krönikan från 2006 då den började strula förra gången. Efter 20 minuter började den att strula igen av någon anledning. Då var det bara att dra hem.

Och nu är jag ikapp igen. Det tog ett tag, men nu är jag ikapp igen. Jag ska försöka uppdatera lite oftare, men hittills kan man påstå att jag håller på med en del anpassning nu när jag varit hemma i dryga veckan. Snart börjar verkligheten med jobb igen. Ska bli skönt att dra in lite cash igen. I övrigt hoppas jag att ni har haft en trevlig vecka!

RSS 2.0