Slut och sliten

Har nyss tagit en dusch efter träningen med Highsticks. Även fast jag är grymt jävla slut i kroppen och huvudet nu så var det faktiskt ganska kul idag. Jag spelade i svarta laget (svarta tröjor) som i sin tur spelade mot gula laget (gula tröjor, obviously). Jag har kommit fram till följande så här efter träningen: jag måste lära mig att hålla i klubban ordentligt. Det var såhär att jag skulle rensa bort pucken från mitt lags kort linje, och jag höll klubban rakt framför mig och for in i sagren. Sammanfattningsvis: jag råkade alltså spetta mig själv med klubban.

Men förtrösta icke! Inget allvarligt hände. Klart att det gjorde ont, och jag gnällde som fan över det, men det gick över.

Men det var ju inte det allra jävligaste över den här träningen! Det allra jävligaste angående dagens träning måste nog vara att TILL OCH MED JAG lyckades göra mål idag.

Nåja, nu ska jag inte skryta alltför mycket. Har fortfarande en lång väg att vandra. Nu tänker jag bara tänka på mig själv och fortsätta kolla Fist of Zen och sedan South Park.

Till alla som tänker gå och lägga sig nu av diverse anledningar: godnatt på er! Till er andra som fortfarande tänker fortsätta vara vakna: fortsatt trevlig kväll/natt/whatever!

Later.


Kommentarer
Postat av: Tobias

Du har så rätt så =)

2009-11-19 @ 23:38:45
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Veronica

missade Fist of Zen men såg South Park. brukar du kolla Silent Library?

2009-11-20 @ 00:34:10
URL: http://livetivitavillan.blogg.se/
Postat av: Daniel

Sov som en prins!

2009-11-20 @ 10:22:46
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Lina

Du är duktig på att skriva, läsvärd blogg!

2009-11-20 @ 11:08:35
URL: http://alexlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0