So I have this midterm to fix, right?

Greetings from Santa Barbara! Om ni läste förra inlägget så vet ni antagligen vad jag kommer att skriva om nu. För er som inte har hängt med: jag ska berätta om gårdagen.

Igår kväll innan 18-tiden gick jag, Daniel, Robin, Anton, Emil och Dan ner till Haley House för att överraska en tjej vid namn Alex (Alexandra) som hade fyllt år tidigare under veckan. Hennes rumskamrater samt Viktor och Gustav var redan där och hade fixat lite ballonger och diverse annat gott. Efter ett tag där så fick någon ett sms av Gabriella (en av hennes rumskamrater) som sa att hon och Alex var alldeles snart hemma. Vi släckte alla lampor och väntade i deras vardagsrum. Alex låser upp dörren, öppnar den...

Och då tänder vi lamporna och skriker "Surprise!" Av hennes min att döma så skrämde vi nästan livet ur henne! Alltså kan man se det som väldigt lyckat!

Sedan sjöng vi, käkade tårta, umgicks, andades in helium från ballongerna och knaprade på diverse svenska godsaker så som Ballerinakex, Singoallakex, Ahlgrens bilar o.s.v. Där stannade jag och Daniel till ungefär tio över åtta innan vi börjar bege oss mot biografen för att kolla Paranormal Activity 2. Eller ja... innan det blefv det en burgare från The Habit.

Efter filmen (som var vidrigt läskig) skilldes vi (jag och Daniel) ifrån Kaily, Feather och hennes pojkvän. Kan bara tillägga att det var riktigt kul! Borde göra det fler gånger.

Förra natten ska jag tillägga att jag gick och la mig betydligt tidigare än vad jag brukar göra: runt halv två, två somnade jag ungefär. Jag steg i och för sig upp vid halv två på dagen, men ändå. Nu är jag i alla fall utvilad. För tillfället försöker jag fixa lite på mitt midterm projekt i Digital Imaging. Jag får se hur det går med fortsättningen.

Hoppas att ni har det bra där hemma i Sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0