Morgondagens tema: "nu eller aldrig"?

Greetings from Santa Barbara! I sedvanlig ordning sammanfattar jag de gångna dagar i ett och samma inlägg.

På fredagen hade jag production i sedvanlig ordning. Det gick helt okej och kort därefter gick jag hem. Senare på kvällen for jag ner på stan med Emil och Robin där vi först käkade på Panda Express för att sedan gå en liten runda på State Street för att sedan ta bussen hem och chilla.

På lördagen stack jag ner till busstationen med Daniel, Dan, Robin och Emil för att försöka hitta Emils plånbok. Den var där och och Emil bjöd på Panda Express för att kompensera för den föregående dagen då det var jag som bjöd. Senare på kvällen hängde vi i 224 och chillade med lite kalla drycker.

På söndagen var det chill blandat med skolarbete. På kvällen stack jag och Emil upp till Mesa för att käka på Subway. Sedan gick jag hem och fixade färdigt multimedialäxorna jag hade kvar att göra och efter det kollade jag Viktor och Daniel på George Carlin: Jammin' in New York. Jag har nog sagt det förut, men jag säger det igen: han var en av världens absolut bästa komiker.

Man skulle kunna tro att kvällen tog slut där, men det gjorde den inte. Inte för mig i alla fall.

Jag satt uppe hela natten och försökte förbereda lite inför att samla story proposals. Lyckades dock slumra till någon timme mellan halv tio och halv elva för att sedan vakna, ta en dusch och sedan ringa runt lite grann. Jag fick tag på en person, men den personen gav mig inte så mycket vettigt. Jag skrev ner lite grann i alla fall utifall jag kanske kan använda någonting av det. Sedan märkte jag att tiden började rinna ut och jag var tvungen att bege mig till multimedian som jag alltid gör på måndagar.

Multimedia var lika tråkig som vanligt. Utifall ni är intresserade av att veta det.

Gick sedan hem, käkade lite och började ringa runt lite grann igen. Jag kan inte påstå att det går så överdrivet bra. Jag har ringt en snubbe som jag försökte kontakta även imorse, men han har inte varit aktiv på telefonen. Jag har även ringt till grabbarna jag skrev en story om i början av terminen (Black Mamba storyn, om ni kommer ihåg den) utan desto bättre resultat. Ena snubben gav mig lite kort information om en show i april, men han hade inte tid. Fick numret till den andra snubben, man han svarade inte så jag var tvungen att lämna ett meddelande. Nu sitter jag bara och hoppas att han kommer att ringa mig så fort som möjligt.

Har några andra källor jag ska försöka få proposals från imorgon, men det ser inte särskilt ljust ut för tillfället. Och jag måste ha minst en proposal innan onsdag. Jag kan inte med säkerhet säga hur det kommer att sluta, men jag hoppas på ett mirakel.

Jag kommer att forsätta lite till ikväll för att sedan sova tidigt för att ha lite mer energi imorgon. Det känns som att morgondagen kommer att gå i temat "nu eller aldrig". Jag är ju så jäkla nära slutet nu. Jag kan fan inte fucka upp det nu. Jag får inte fucka upp det nu.

Oavsett hur det kommer att gå för mig: hoppas att allting är bra med er där hemma i Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0